De necrezut ce s-a putut întâmpla cu 5 oameni de afaceri arabi, după ce avionul acestora a fost urmărit de o navă stranie din alte dimensiuni…


În noiembrie 1979, un charter cu reacţie ce transporta o sută nouă turişti germani şi austrieci către insulele Canare a fost asaltat de două obiecte neidentificate în timp ce străbătea spaţiul aerian spaniol. Ajutoarele au sosit sub forma a două avioane de luptă Mirage de construcţie franceză şi discurile s-au îndepărtat în zbor după prima rafală a tunurilor. După ce a făcut o aterizare neprogramată la Valencia, pilotul – căpitanul Javier Lerdo-Tejeda, foarte zguduit, le-a descris întâlnirea unor funcţionari uluiţi.

Sarchez Tehran, ministrul Spaniei pentru Comunicaţii şi Transport, a intrat în istorie ca recunoscând adevărul din spatele ciudatului incident. Pasagerii şi echipajul charter-ului spaniol scăpaseră uşor.

Cu câtva timp înainte, în acelaşi an, cinci oameni de afaceri arabi care călătoreau la bordul unui avion cu reacţie particular, tip Lear, îndreptându-se de la Atena spre Jeddah au avut o soartă mai nefericită. Imediat după ce pilotul raportase prezenţa unei nave de formă stranie care zbura alături de el, avionul cu reacţie a dispărut de pe ecranele radarului deasupra deşertului Sahara.

Când a fost găsit, fuselajul avionului încă mai era intact şi nu exista nicio urmă de foc; totuşi, trupurile oamenilor fuseseră transformate în grămezi de pulbere fină. Examinând mostre ale acelor rămăşiţe la spitalul „St.Thomas” din Londra, profesorul osteolog Michael Day a fost convins că nici o împrejurare naturală — nici animalele sălbatice, nici temperaturile extreme ale deşertului — n-ar fi putut produce remarcabila modificare a structurii osoase pe care a constatat-o. În opinia lui Day, răspunzătoare era o forţă din afara legilor ştiinţei.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock