Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O experienţă reală de „alunecare în timp”: într-o dimineaţă, o femeie a constatat cu groază că fetiţa ei de 8 ani arăta ca una de 18 ani!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankArticolul de ieri despre mărturiile unor oameni privind existența unui univers paralel îngrozitor – Mărturii şocante ale unor oameni care au ajuns într-un univers paralel ciudat, numit SeteAlem, ce poate fi descris ca o “lume înfiorătoare şi întunecată” – a avut un efect pozitiv în cercetarea acestui aspect, pentru că am primit deja mai multe mesaje, de la mai mulţi cititori, în care ei mi-au povestit trăirile lor paranormale.

Desigur, în lumea supertehnologizată de azi, în care credem doar în ştiinţa oficială şi în care mass-media „mainstream” ne manipulează zilnic, asemenea relatări sunt luate în derâdere. Îi considerăm pe cei care relatează ca fiind „nebuni”, „drogaţi”, „alcoolici” etc., fără să-i cunoaştem pe respectivii oameni şi fără să cercetăm cu atenţie fenomenul. Prea uşor etichetăm oamenii fără să cercetăm mai întâi. Şi asta arată o superficialitate incredibilă…

Dar, să revenim la subiectul nostru şi astăzi am să vă prezint relatarea unei cititoare care a avut o „alunecare în timp”, în viitor. Îi mulţumesc pe această cale încă o dată. Haideţi să-i vedem experienţa paranormală:

* Nu ştiu dacă am fost într-un univers paralel, dar am avut şi eu o experienţă similară. Într-o dimineaţă m-am trezit şi m-am dus în camera fetiţei mele, să o trezesc pentru şcoală.

* Când m-am aplecat peste pat, am văzut-o pe fetiţa mea, cu 10 ani mai mare decât în realitate, ea având atunci 8 ani, dar arăta de 18 ani. Cu toate că eram dezorientată, am încercat să o trezesc, dar nu am putut. O priveam şi mă ciupeam pe mine, să văd dacă nu cumva visez.

* Atunci am mers la o oglindă mare pe care o aveam în salon, să mă conving că sunt eu, normală. Şi ce să vezi… chiar şi eu eram mai bătrână cu 10 ani. Am început să alerg între salon şi dormitor, să strig la fetiţă să se trezească, să mă uit în oglindă, şi, la un moment dat, când am intrat în dormitor, în pat era din nou fetiţa mea de 8 ani.

* Fiind pe vremea comunismului, nu am povestit nimic la nimeni, ca să nu mă ia de nebună. Am mai avut câteva experienţe aşa zise paranormale, pe care le-am povestit doar după Revoluţie, şi tot am fost privită cu neîncredere… aşa că am preferat să tac.

Experienţa pe care a trăit-o doamna se numeşte în literatura paranormală de specialitate „time slipping”, adică „alunecare într-un alt timp”. Se poate considera că ar fi vorba de „univers paralel”, dacă considerăm timpul o dimensiune, la fel ca şi spaţiul.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu