O altă manipulare Illuminati: marele rege biblic David ar fi fost creat în secret în laboratorul genetic al lui Iehova pentru a-l înfrunta pe Lucifer! Aberaţie!


regele DavidFrancmasonii şi Oculta Mondială încearcă să introducă în conştiinţa creştinilor tot felul de idei false despre marele evenimente şi personaje ale Bibliei. Şi ei fac acest lucru prin intermediul manipulării mass-mediei, dar şi prin finanţarea unui număr infinit de cărţi pe acest subiect. În acest articol ne vom referi la Ellen Lloyd, autoarea cărţii „Voices from Legendary Times: We are a bridge between past and future” (adică „Voci din timpuri legendare: noi suntem un pod între trecut şi viitor”), care crede nici mai mult nici mai puţin că regele biblic David a fost creaţia aşa-zisului extraterestru Iehova! Să vedem mai întâi ce ne spune autoarea şi apoi voi comenta puţin la final.

* Există o poveste secretă din spatele circumstanțele misterioase ale naşterii regelui David. A fost Regele David încă un alt unul din multe experimente genetice ale lui Iehova? A fost regele David folosit de Iehova pentru i-a cuceri pe dușmanii săi, grupul de îngeri căzuți care s-au răzvrătit împotriva lui sub conducerea lui Lucifer? Ce rol a jucat regele David în războiul dintre Iehova și Lucifer?

* Ne amintim pe David ca băiatul păstor blond care a învins un gigant numit Goliat și ca rege evreu înțelept a adus semințiile lui Israel împreună ca o națiune unită. Regele David a fost în multe privințe un om unic. El a fost un războinic puternic, un politician, un muzician, un filozof, și, cel mai important, a fost ales de Domnul (Iehova) pentru a deveni lider al evreilor.

* O investigație mai atentă a unor pasaje biblice sugerează puternic regele David a fost produsul unei inginerii genetice a lui Iehova. Regele David a vorbit despre subiecte despre care el n-ar fi trebuit să aibă cunoştinţe, cum ar fi de exemplu, eugenia, o ramură ştiinţifică care implică utilizarea principiilor de genetică pentru a îmbunătăți” oamenii. Astfel, rasa umană ar deveni mai superioară, prin selecția atentă a celor care se împerechează și produc urmasi.

* Să ascultăm acum cuvintele regelui David și să aflăm adevărata sa origine… Următorul pasaj este de o importanță deosebită, deoarece arată cât de avansat și implicat era Iehova în crearea anumitor oameni (Psalmi 138):

„13. Că Tu ai zidit rărunchii mei, Doamne, Tu m-ai alcătuit în pântecele maicii mele.
14. Te voi lăuda, că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrurile Tale şi sufletul meu le cunoaşte foarte.
15. Nu sunt ascunse de Tine oasele mele, pe care le-ai făcut întru ascuns, nici fiinţa mea pe care ai urzit-o ca în cele mai de jos ale pământului.
16. Cele nelucrate ale mele le-au cunoscut ochii Tăi şi în cartea Ta toate se vor scrie; zi de zi se vor săvârşi şi nici una din ele nu va fi nescrisă”.

* Acesta este un exemplu în care este descrisă ingineria genetică umană extrem de avansată efectuată de către zeii noștri. Cuvintele rostite de David rărunchii mei”, afirmă în mod clar organele interne, cum ar fi rinichii sau organe esențiale și alte părți vitale au fost pregătite și creat de către Iehova.

* Următorul verset ne spune David „a fost făcut întru ascuns. Este o indicaţie a faptului că acest experiment a fost realizat într-un laborator?

* Cea mai bună și cea mai convingătoare parte este ultimul verset. Ochii Domnului a văzut cele nelucrate ale mele”. A reuşit Iehova să-l monitorizeze pe David în pântecele mamei sale, înainte ca bebeluşul să se fi născut? De asemenea, se pare că Iehova poseda o carte în care era scrisă întreaga procedură.

* Regele David a trăit mulți mii de ani înainte de Iisus Hristos. De unde a luat toate aceste idei? De ce credea David că toate caracteristicile sale au fost proiectate și documentate într-o carte cu mult înainte ca el să fi fost conceput?

* Iehova și toţi cosmonauţii antici, care au staționat pe Pământ, au fost oameni de știință calificați, care posedau cunoștințe mai presus de înțelegerea noastră. În trecutul îndepărtat, aceste ființe cerești efectuat fapte care păreau ca magie” și „miracole” în ochii strămoșilor noștri.
Ingineria genetică și eugenia au fost experimente efectuate în mod frecvent. În Vechiul Testament, Iehova a făcut-o clar în mai multe rânduri fiii lui Israel, copii din sămânță sfântă, adică copiii lui, să fie conducătorii lui Israel.

* Viața și viitorul regelui David au fost atent planificate de către Iehova. David a fost creația specială a lui Iehova. Dumnezeu avea nevoie de un lider puternic, în scopul de a reuși misiunea sa științifică pe această planetă. Regele David trebuia să îl ajute pe Iehova ca să câștige războiul antic împotriva dușmanului său principal, Lucifer.

P.S. În primul rând, Psalmul 138 nu vrea să arate altceva decât lauda şi gloria pe care regele David vrea să-L arate lui Dumnezeu pentru că a fost cel ales pentru a conduce poporul lui Israel. Nu era şi nu este vorba de vreo inginerie genetică, iar dacă s-ar citi toate psalmurile s-ar vedea acest lucru. În al doilea rând, dacă Iehova ar fi fost un „genetician celebru”, de ce nu a creat mai mulţi „David”, ci doar unul? De ce nu şi-a creat o armată adevărată de Davizi puternici şi inteligenţi pentru a-l înfrunta mai bine pe Lucifer? De ce a lăsat poporul lui Israel în epoca de piatră, dacă Iehova era atât de avansat tehnic? De ce avea nevoie de un popor aflat în epoca de piatră pentru a-l înfrunta pe preaputernicul Lucifer? Ce puteau face acei oameni înapoiaţi în faţa tehnologiei militare avansate a lui Lucifer? Cu ce l-ar fi putut înfrunta pe Lucifer? Cu suliţele? Cred că oamenii ăştia care scriu asemenea aberaţii nu-şi pun în general prea multe întrebări…


Lasă un comentariu