Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Noua ordine mondială şi noua religie satanică

494

blankÎntre 1949 şi 1956, Curtea Supremă Americană, ornată bogat cu masoni în special din Ritul Scoţian de Sud, s-a concentrat asupra eliminării creştinismului din viata americanilor. Între 1939 şi 1971, jurisdicţia masonică de Rit Scoţian din Sud se numea “jurisdicţia Noii Ere”; publicaţia Consiliului Suprem al Jurisdicţiei de Sud a ordinului Masonic de Rit Scoţian din Statele Unite se intitulează “The New Age – Noua Eră”.

În 1925, alegerile nu erau încă falsificate în aşa măsură ca azi, căci nu erau computerizate. Candidând la Senatul Statelor Unite, Hugo Black a fost obligat să-şi “dea demisia” din Ku-Klux-Klan, încheindu-şi scrisoarea de demisie cu cuvintele: “al vostru, legat de voi indisolubil”.

Senatorul Black a continuat să participe în secret la adunările Ku-Klux-Klan-ului, rămânând membru pe viaţă şi adept al “imperiului invizibil”. În public, Hugo Black nega că ar fi membru, şi “oponenţii liberali” s-au grăbit să-l creadă. Apoi, Franklin Delano Roosevelt l-a numit pe Hugo Black în Curtea Supremă, unde judecătorii sunt numiţi pe viaţă şi unde Hugo Black s-a dedicat eliminării creştinismului din şcoli sub pretextul “separării dintre stat şi biserică”. Sute de hotărâri judecătoreşti care interzic creştinismul şi impun maniheismul satanic al Noii Ere s-au revărsat de pe băncile Curţii Supreme a Statelor Unite şi a celorlalte curţi de judecată. Lupta ADL-ului (Ligii Anti-Defăimare) se duce printr-un potop de procese intentate şcolilor care permit morala creştină şi prin îndoctrinarea copiilor cu principiile unei “religii mondiale unice – One World Religion”. Dictonul “ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face” care rezuma pentru copii învăţătura lui Cristos (să-l iubeşti pe Dumnezeu şi să-ţi iubeşti aproapele ca pe tine însuţi) a fost înlocuit cu dictonul psihologiei noi şi al religiei Noii Ere: “Nu există bine şi rău; fă ce-ţi face plăcere; dacă-ţi dă satisfacţie înseamnă că e bine”. Organizaţii ca “Americans United for the Separation of Church and State – Americanii Uniţi pentru Separarea Bisericii şi Statului” colaborează strâns cu ADL (Liga Anti-Defăimare) în această acţiune.

La inaugurarea lui Bill Clinton “poeta” Margaret Johnson, alias Macdonald, alias Maya Angelou a recitat o stranie înşiruire de incantaţii la adresa “mamei-pamânt” şi a stâncilor, pietrelor şi copacilor cu care se simte soră. Probabil că nici unul la mie din ascultători n-a ştiut că ascultă incantaţiile religioase ale noii religii ale Noii Ordini Mondiale: “Religia noii ere – The New Age”.

“Am luat cunoştinţă cu câţiva ani în urmă de această nouă religie păgână care urmăreşte să înlocuiască creştinismul, când, ca activist în numite organizaţii de binefacere, am început să primesc publicaţiile şi cataloagele altor organizaţii aşa-zise de binefacere – care vizează în realitate decreştinizarea şi demolarea civilizaţiei occidentale. Ceea ce frapează în primul rând aici este accentul pus pe necromanţie (strigoi, relaţii cu morţii) şi pe vrăjitorie şi magie neagră în “religia noii ere”. Dar pentru cei care nu sunt pregătiţi să se declare direct adepţi ai satanismului, ai SATANERIEI, ori ai cultului voodoo care practica sacrificiile umane şi animale, “religia noii ere” oferă o fată mai blândă: un panteism liric şi tandru, în aparenţă, o dragoste pentru toate vieţuitoarele (şi ne-vieţuitoarele) cu care captează multe suflete miloase pe care campania susţinută de calomniere a bisericii şi religiei creştine le-a lăsat fără punct de polarizare”,
mărturiseşte Gary Kah.

Promovarea tuturor religiilor, în special a celor primitive, tribale, a celor care recomandă omuciderea şi canibalismul, este una din armele cu care promotorii Noii Ordini Mondiale luptă împotriva creştinismului. Iată ce scrie un fost mason care ajunsese la cel mai înalt rang, gradul 33: “Timp de 19 ani cât am fost mason am văzut şi am participat la multe evenimente care m-au tulburat… Sunt folosite învăţăturile Cabalei, Zend-Avestei şi ale Gnosticismului, împreună cu astrologia şi doctrinele idolilor din antichitate ca Osiris, Semiramis, Isis. Dar, de câte ori e pomenit Cristos, e indicat numai în batjocură”.

Gary Kah a găsit publicaţiile “religiei noii ere” în magazinele de produse naturale. Datorită chimicalizării intensive a produselor agricole în concernele agro-industriale, datorită pompării continue cu hormoni, antibiotice şi cortizon, a vitelor şi păsărilor măcelărite pentru carne în complexele industriale de creştere a animalelor şi datorită poluării continue a apelor cu mercur, astfel încât peştii marini ajung otrăviţi pe masa consumatorului, cancerul şi infecţiile alimentare au proliferat de aşa maniera încât mulţi americani, mai puţin ignoranţi, caută cu disperare produse alimentare naturale, nechimicalizate, lipsite de otravă. Astfel a înflorit o mică piaţă de produse alimentare şi minerale naturale, pe rafturile căreia cumpărătorul găseşte – nu numai produsele alimentare ci şi propaganda religiei noii ere. Căci în asta consta puterea conspiraţiei: lupta pe ambele fronturi, în orice dispută, şi astfel întotdeauna câştigă, indiferent care parte iese învingătoare. De fapt, cei care finanţează eliminarea micului producător agricol şi otrăvirea resurselor alimentare ale populaţiei sunt şi cei care finanţează producerea de alimente nechimicalizate şi nepoluate – cu condiţia ca vânzarea lor să fie un vehicul pentru propagarea aceleiaşi ideologii promovate de echipa adversă. Cum spune americanul: “they work both sides – lupta de ambele părţi ale frontului”. (Gary Kah a găsit şi câteva prăvălii de produse naturale care nu promovează anti-creştinismul, vrăjitoria şi magia neagră a “noii ere”, dar mai puţine).

Pornit cu tot dinadinsul să studieze “religia noii ere”, Gary Kah a răspuns diverselor solicitări sub diverse nume şi în curând a fost copleşit de un noian de publicaţii, în care, urmărind numele indicate, a putut trasa relaţiile dintre diversele organizaţii şi grupuri. Citind literatura “noii ere”, el povesteşte cum conţinutul încărcat de necromanţie, ocultism şi vrăjitorie al acestei literaturi l-a copleşit şi deprimat astfel încât nu recomandă nimănui să citească această literatură dacă nu este puternic ancorat spiritual. Unele scrieri ale “noii ere” sunt în mod direct satanice şi nu constituie un pericol, pentru cel cu un minim de bun simţ; dar altele sunt în mod subtil şi insinuant distrugătoare.

În rezumat, “religia noii ere” este un panteism în care nu există Dumnezeu ci doar o forţă vitală care curge prin toată materia – minerale, plante, animale, oameni – toate acestea fiind egale şi în egală măsură divine, parte dintr-un singur tot divin. Acest concept îi face pe credincioşii “noii ere” să accepte globalismul politic. Nimeni n-are suflet individual şi unic, responsabil de actele lui, ci energia care l-a însufleţit pe când trăia se reîntoarce în noi şi noi incarnări repetate. Dar evoluând la înţelegerea marelui tot unitar, oamenii vor primi, cumva, puteri magice şi astfel vor intra ca nişte “dumnezei” în Noua Ordine Mondială. Vrăjitoria practicată de majoritatea adepţilor “noii ere” nu este totdeauna satanică; ei cred că ocultismul lor le da posibilitatea să manipuleze şi să folosească puteri oculte existente în natură.

Orgoni Crystal