Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Chinezii au descoperit America înaintea lui Cristofor Columb

304

blankO cercetare efectuată la o universitate din Noua Zeelandă, a relevat faptul că o copie după o hartă veche de 244 de ani, aparţinând unui faimos explorator chinez ce a descoperit Noua Zeelandă, Australia şi America, nu este un fals.

Rezultatele cu carbon, efectuate de Universitatea Waikato din Noua Zeelandă au relevat faptul că există 80% şanse ca harta să fi fost desenată ori între 1640-1690, ori între 1730-1810, şi doar 13% şanse ca harta să dateze între 1920-1960. Sunt şanse mari ca, ţinând cont de felul în care a fost cartografiată harta, cerneala folosită, vechimea hârtiei şi stilul de scris, harta să fi fost chiar în anul 1763 (aşa cum apare inscripţionată pe hartă, şi care susţine că este o copie după o hartă din 1418).

Dacă este autentică, atunci harta din 1418 al exploratorului chinez Zheng He, care include ţărmurile Americii, este cu 74 de ani anterioară descoperirii Americii de către navigatorul Cristopher Columb.

În perioada timpurie a dinastiei Ming, de la începutul sec. al XV-lea, împăratul i-a ordonat lui Zheng He să plece cu o mare flotă la distanţe uriaşe pentru a stabili relaţii cu alte teritorii străine. Între 1405 şi 1433 Zheng a făcut nenumărate călătorii, dar există o polemică unde a ajuns de fapt acest navigator chinez.

Şi dacă până la urmă se dovedeşte că Zheng a fost primul care a descoperit America, atunci ce merite îi mai revin lui Columb?

Orgoni Crystal