Noi pietre misterioase şi strălucitoare au fost găsite pe malul unui lac din SUA


Erik Rintamaki se afla pe stâncile de pe o plajă din Michigan, când a făcut o descoperire incredibilă. Printre miile de pietricele care acoperă malul Lacului Superior, Rintamaki a văzut o piatră strălucitoare deosebită.

Bărbatul a declarat pentru CBS News că merge de multe ori la căutarea de pietre. Şi iată că a dat peste această piatră strălucitoare pe care el a numit-o mai târziu „Yooperlite” (provine de la „Yoopers”, locuitorii din Peninsula Superioară din Michigan). Iar această piatră seamănă cu lava ce iese prin crăpăturile de pe pământ.

Rintamaki știa că această piatră nu putea fi singura din zonă, dar nu a putut găsi informații pe Internet despre pietre strălucitoare asemănătoare. El cunoaşte o mulţime de pasionaţi din domeniul bijuteriilor și al mineralelor, dar nimeni nu avea nicio idee despre acest gen de pietre misterioase.

Bărbatul s-a întors pe plajă, după rocile strălucitoare. El a început să colecteze Yooperlite pe care le-a vândut online. Universitatea de Stat din Michigan l-a contactat pe bărbat, fiind interesată de cumpărarea unor pietre pentru studiu. S-a stabilit că domnul Rintamaki a descoperit într-adevăr un tip nou de piatră.

Pasiunea lui Rintamaki l-a transformat într-o celebritate locală, videoclipurile sale legate de „vânătoarea” de pietre devenind virale.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): geologyin.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock