Misterioasa Teorie „3 6 9” a lui Nikola Tesla = cheia înţelegerii Universului?


Nikola Tesla, cea mai mare minte a tuturor timpurilor, nu a fost doar un inventator, ci și un om cu multe idei inimaginabile. În ciuda faptului că era celebru, dar nu atât de mult pe cât ar fi trebuit (deoarece majoritatea brevetelor au fost înregistrate de Edison sau Westinghouse), Tesla însuși a fost foarte altruist, el împărtăşind cu multă lume ideile proprii. Una dintre cele mai susținute teorii ale sale este „Teoria numerelor 3 6 9”.

Referitor la cifra 3… Tesla obişnuia să înconjoare o clădire de 3 ori înainte de a intra în ea. Își curăța farfuria cu 18 șervețele și trăia în camerele hotelului numai cu numere divizibile la 3. El îşi calcula lucrurile în mediul său pentru a se asigura că rezultatul final este divizibil cu 3, bazându-și alegerile sale pe rezultate. El făcea totul în seturi de 3. Poate că el descoperise nişte cunoștințe care au fost ascunse publicului larg, pentru că altfel cine altcineva ar fi urmat aceste obiceiuri?

Oricum, cifra 3 se ştie că este peste tot întâlnită în natură şi istorie: de exemplu, un atom format din 3 particule subatomice (protoni, neutroni și electroni), avem Sfânta Treime (Dumnezeu-Tatăl, Iisus și Duhul Sfânt), timpul este divizat în 3 părţi (trecut, prezent şi viitor), etc.

Nikola Tesla era obsedat de numere, dar mai ales de 3, 6 și 9. Iar 6 şi 9 sunt multiplele lui 3. Tesla a vrut ca lumea să cunoască semnificația cifrelor 3, 6 şi 9, susținând că acestea sunt extrem de importante. Dar întrebarea este: de ce? Ce a vrut Nikola Tesla ca să înțeleagă lumea? Cum este teoria lui Nikola Tesla despre „3 6 9”?

Pentru a înțelege asta, trebuie mai întâi să ne întoarcem la matematică. Matematica a fost și este cea mai apreciată materie din toate timpurile și, de asemenea, cea mai puternică. 2 + 2 vor fi întotdeauna 4 peste tot Universul. Raportul de aur în matematică este un număr special găsit prin împărțirea unei linii în două părți, astfel încât partea mai lungă împărțită la partea mai mică să fie, de asemenea, egală cu întreaga lungime împărțită la partea mai lungă. Este adesea simbolizat folosind phi, după a 21-a literă a alfabetului grec. Într-o formă de ecuație, arată astfel:

a/b = (a+b)/a = 1,6180339887498948420 …

Raportul de Aur a fost folosit pentru a atinge echilibrul și frumusețea în multe picturi și sculpturi renascentiste. Da Vinci însuși a folosit Raportul de Aur pentru a defini toate proporțiile din Cina cea de Taină, inclusiv dimensiunile mesei și proporțiile pereților și fundalurilor. Raportul de aur apare și în Omul Vitruvian și în Mona Lisa, lucrări semnate de da Vinci.

Există modele care apar în mod natural în Univers, modele pe care le-am descoperit în viață, galaxii, formațiuni stelare, evoluție și aproape toate sistemele naturale, iar Raportul de Aur este unul dintre ele. Chiar și animalele, plantele și insectele au Raportul de Aur; ele folosesc matematica în viața de zi cu zi pentru existență.

În „Matematica vidului”, dacă urmați un model specific ca în imaginea de mai jos, veți avea așa ceva:

După cum puteți vedea, începând cu 1 și dublându-l (1+1) am obținut 2, din nou, dublând 2 (2+2) am obținut 4. În continuare, dublând 32 (32+32) am obținut 64 și însumând 6+ 4 ne-a dat 10, care din nou însumând cele două cifre ne-a dat 1. Dacă continuați să urmați acest tipar, ne vor da întotdeauna cifrele 1, 2, 4, 5, 7, 8. Chiar și însumând 7+7 dă 14, care mai departe dă 5 (1+4).

Aşadar, acest model returnează doar cifrele 1, 2, 4, 5, 7, 8. Vor lipsi 3, 6 și 9, adică cifrele lui Tesla. Omul de știință Marko Rodin consideră că aceste cifre reprezintă un vector din a treia până la a patra dimensiune pe care el îl numește „câmp de flux”. Acest câmp se presupune a fi energie dimensională mai mare care influențează circuitul energetic al celorlalte șase puncte (1, 2, 4, 5, 7, 8).

Găsim o mulțime de dovezi că natura folosește simetria de 3 și 6, inclusiv forma hexagonală a fagurelui obișnuit. Interesant, nu doar în natură, ci și așezările antice au această simetrie. Una dintre cele mai mari dintre ele este teoria corelației Giza – Orion, potrivit căreia există o corelație între locația celor mai mari trei piramide ale Gizei și Centura lui Orion a constelației Orion și că această corelație a fost realizată intenţionat de către constructorii inițiali ai complexului piramidal de la Giza (Egipt). Stelele lui Orion au fost asociate cu Osiris, zeul renașterii și al vieții de apoi de către egiptenii antici.

Vedem, de asemenea, un grup de 3 piramide mai mici îndepărtate de cele 3 piramide mai mari, ceea ce face ca numărul total de piramide să fie 6. Trei piramide se corelează cu constelația Orion. Este o coincidență sau există o semnificație a lui 3 și 6?

Nikola Tesla spunea odată: „Dacă vrei să afli secretele Universului, gândește-te în termeni de energie, frecvență și vibrație”. Este posibil să existe ceva special în legătură cu aceste cifre misterioase, 3, 6 și 9? Este posibil ca Tesla să fi descoperit acest secret profund și să fi folosit aceste cunoștințe pentru a depăși granițele științei și tehnologiei? Nu știm, dar cu siguranță ni se pare fascinant modul în care aceste numere se leagă de Univers într-un fel sau altul.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO