Marile concerne americane lucrează cu extratereştri?

274

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Oricât ar părea de incredibil, unii susţin că ar fi totuşi adevărul gol-goluţ: marile corporaţii economice sunt ajutate, în munca lor, de fiinţe extraterestre! Această declaraţie stupefiantă aparţine lui Bernard Galthman, un personaj pe care nu avem nici un motiv să nu-l credem, pentru că lucrează el însuşi la un concern industrial de proporţii planetare, Holt-Ventman.

Dr. Galthman a mai precizat că însăşi firma unde îşi desfăşoară activitatea are ca angajaţi două fiinţe nepământene! “Cei mai mulţi dintre oameni consideră că marile concerne capitaliste sunt formate în exclusivitate din genii care lucrează 24 de ore din 24 şi poartă ochelari cu multe dioptrii, ceea ce nu este decât parţial adevărat. De fapt, o mare parte din membrii acestor concerne sunt vizitatori extratereştri dornici să ne împărtăşească din vastele lor cunoştinţe, în domeniul ştiinţei, al tehnologiei, ba chiar al psihologiei şi altor ramuri de activitate”.

Galthman, care deţine un doctorat în fizică atomică la Universitatea Harvard, spune că îşi asumă în totalitate riscul dezvăluirilor sale, fiindcă “oamenii au dreptul să ştie adevărul”. Mărturisirile se referă şi la unele iniţiative ale guvernului american, interpretate ca “înţelepte” şi care au fost sugerate, în opinia savantului, de aceste forţe extraterestre.

“Din cele 26 de mari corporaţii americane, ce deţin nu mai puţin de 67% din totalul capitalului mondial, 18 au cu siguranţă, în componenţa lor, un extraterestru, în vreme ce una, este vorba despre Microsoft, a lui Bill Gates, are 5 asemenea specialişti. Aceşti extratereştri vin de pe o planetă ce orbitează în jurul stelei Sirius B şi nu diferă deloc, ca aspect fizic, faţă de oameni, ba sunt poate chiar mai bine proportionati decât ei. Ei au primit identităţi pământene, dar nu trăiesc viaţa aşa cum o trăim noi, fiindcă niciodată, oricât de bine s-ar adapta, nu vor deveni oameni. Când am văzut prima dată un astfel de extraterestru, am rămas ca hipnotizat”, se confesează Galthman.

Tot el mai avansează ideea că aceste fiinţe extraterestre au contactat prima dată guvernul american în 1941 şi au fost implicate în câştigarea războiului de către Aliaţi, “proiectul Manhattan”, de creare a bombei atomice, fiind opera lor. De asemenea, tot datorită tehnologiei lor avansate au putut americanii să ajungă pe Lună şi să trimită sonde spaţiale spre alte planete. Un alt domeniu în care extratereştrii s-au implicat a fost cel al eradicării poliomielitei şi al integrării rasiale, o problemă crucială pentru America postbelică. Din acest lanţ de “binefaceri”, ilustrul om de ştiinţă nu exclude crearea Internetului!

Solicitat de presă să exprime părerea concernului Holt-Ventman faţă de cele spuse de Dr. Galthman, un înalt oficial al acestei corporaţii s-a mulţumit să replice, zâmbind: “Oamenii noştri au poate creiere de extratereştri, dar vă garantez că sunt cât se poate de pământeni!”…