Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Hitler, posedat de diavol, a încercat să fie exorcizat de Vatican

101

Hitler diavolPotrivit unor documente secrete de la Vatican, care au fost recent declasificate, Papa Pius al XII-lea a încercat să realizeze de la mare distanţă exorcizarea lui Hitler, operaţiune care nu a avut succes.

“Adolf Hitler şi Stalin au fost posedaţi de diavol“, potrivit exorcistului-sef de la Vatican, Gabriele Amorth, citat de Daily Mail. Preotul Gabriele Amorth, exorcist în care are încredere Papa Benedict al XVI-lea, a făcut această declaraţie într-un interviu pentru Radio Vatican. “Bineînţeles că diavolul există şi poate poseda nu doar o singură persoană, ci chiar grupuri sau naţiuni întregi. Sunt convins că naziştii erau cu toţii posedaţi. Tot ce trebuie să faci este să te gândeşti la ce au făcut Hitler şi Stalin. Aproape sigur erau posedaţi de diavol”, a spus el. “Poţi să-ţi dai seama de acest lucru din comportamentul şi acţiunile lor, din ororile pe care le-au comis şi atrocităţile care au avut loc la ordinele lor. De aceea trebuie să apărăm societatea de demoni”.

Potrivit unor documente secrete de la Vatican, care au fost recent declasificate, Papa Pius al XII-lea a încercat să realizeze de la mare distanţă exorcizarea lui Hitler, operaţiune care nu a avut succes. “Se întâmplă foarte rar că rugăciunea respectivă şi tentativă de a efectua o exorcizare de la o distanţă aşa de mare să aibă efect”, a spus Amorth. “Bineînţeles că poţi să te rogi pentru cineva de la distanţă, însă în cazul unei exorcizări este puţin probabil să aibă efect. Una dintre principalele cerinţe ale exorcizării este că acela care o face să se afle în faţa persoanei posedate, care trebuie să accepte acţiunea şi să o dorească”. “De aceea, încercarea de a face o exorcizare asupra unei persoane care nu este prezentă, nu consimte sau nu doreşte acest lucru s-ar putea dovedi dificilă. Oricum, nu am dubii că Hitler a fost posedat şi nu mă surprinde că Papă Pius al XII-lea a încercat exorcismul de la distanţă”, a spus preotul.

Harry Potter, noul duşman

În trecut, Amorth a criticat cărţile din seria “Harry Potter”, pe motiv că lectura de romane despre vrăjitori adolescenţi deschide mintea copiilor către ştiinţele oculte. “În spatele lui Harry Potter se ascunde semnătura diavolului”, a spus Amorth, preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Exorciştilor. El a adăugat că romanele lui J.K. Rowling conţin numeroase referinţe pozitive la magie, “artă satanică”, şi că aceste cărţi ar putea face o falsă distincţie între magia albă şi cea neagră. Preotul Amorth a efectuat peste 30.000 de exorcizări de-a lungul timpului şi filmul său preferat este, potrivit presei italiene, “The Exorcist”.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

Orgoni Crystal