Ducesa Kate a născut un moştenitor al Coroanei Britanice în ziua de 22, un număr malefic al ocultiştilor satanişti! Încă o dovadă că suntem conduşi de o Ocultă Mondială luciferică…

6.264 vizualizari

coroana britanica 55Pentru cei din Oculta Mondială, simbolurile sunt cele mai importante lucruri din această lume. Pentru ei, simbolurile oculte pe care le folosesc sunt sacre, şi asta pentru că se crede că ele au o putere interioară extraordinară, pe care noi, oamenii obişnuiţi n-o prea înţelegem. În cadrul simbolurilor oculte, numerologia ocultă ocupă un loc extrem de important pentru aceleaşi forţe din umbră care ne conduc planeta.

De ce fac această introducere? Pentru că, probabil că aţi aflat deja din mass-media că în familia britanic regală s-a născut cel de-al treilea moştenitor în linie, un băieţel, al cărui nume încă nu-l cunoaştem. Citez de pe hotnews.ro:

„Ducesa de Cambridge, numele oficial al lui Kate, a născut, luni seara, un băieţel după ce a stat în travaliu peste 10 ore, potrivit BBC. Băiatul va fi al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, iar numele său va fi cunoscut în perioada următoare. Ducesa a fost internată luni dimineaţă la maternitatea St Mary din Londra. „Înălţimea sa regală Ducesa de Cambridge a născut un băiat, la ora 16.24 (18.24, ora României). Nou-născutul cântăreşte 3,8 kg. Ducele de Cambridge a fost prezent la naştere. Regina, Ducele de Edinburgh, Prinţul de Wales, Ducesa de Cornwall, Prinţul Harry şi membrii ambelor familii au fost informaţi şi sunt bucuroşi de veste. Înălţimea sa regală şi copilul său sunt amândoi în stare bună şi vor rămâne în spital peste noapte”, se arată în comunicatul oficial difuzat de Palatul Kensington.”

Familia regală britanică e aservită total Ocultei Mondiale. Eu bănuiesc că regalitatea britanică face, de fapt parte din familia Rothschild, odată cu naşterea reginei Victoria a Marii Britanii (1819-1901), probabil fiică ilegitimă al unui Rothschild (vezi mai multe detalii în acest articol interesant: https://www.lovendal.ro/wp52/regele-mihai-un-urmas-al-lui-nathan-mayer-rothschild-creatorul-maleficei-organizatii-illuminati/).

Acum…revenind la simboluri…credeţi că acest băiat a fost întâmplător născut pe data de 22 iulie? 22 este un număr cu o semnificaţie extrem de ocultă… este dublul lui 11, acesta din urmă fiind poate el mai puternic număr ocult, alături de 3, 6, 9 şi 13. Citez dintr-o carte despre satanism: „Sataniştii cred că un eveniment planificat cu atenţie trebuie îndeplinit conform numerelor corecte… altfel, el nu mai poate fi un succes pentru ei. Sataniştii fac totul pentru ca un eveniment să se întâmple conform numerelor corecte. 11 semnifică păcat, rău, imperfecţiune.” Oare mai e nevoie să mai amintesc ce s-a întâmplat pe 11 septembrie 2001 în New York? Dar, revenind la numărul 22, credeţi că totul e doar o coincidenţă că preşedintele american Kennedy (care era ca un ghimpe pentru Oculta Mondială) a fost asasinat de aceasta pe…22 noiembrie 1963? Noiembrie e luna 11, iar 22 e dublul maleficului număr 11… Precum vă spuneam, pentru cei care ne conduc din umbră, numerologia ocultă are o importanţă vitală.

Aşa că…poate nu e o coincidenţă că moştenitorul Coroanei britanice e născut tot pe data de 22… O să spuneţi că naşterea nu e un eveniment care să poată fi controlat numerologic. Eu vă zic că da… tehnologia medicală actuală poate aduce mai devreme sau mai târziu cu câteva zile naşterea unui copil. Cunosc câteva exemple concrete din România, aşa că nu mă puteţi contrazice că nu e aşa.

Alţii o să zică: „şi eu sunt născut pe 22. Asta înseamnă că aparţin Ocultei Mondiale?” Nu, desigur că nu. Naşterea voastră pe data de 22 a fost doar o simplă coincidenţă naturală, ce nu are de-a face cu numerologia ocultă. Şi asta pentru că nu sunteţi o persoană importantă pentru Oculta Mondială. Însă la naşterea unei personalităţi, cum este moştenitorul coroanei regale britanice, nimic nu mai este întâmplător.

Iar cel de-al treilea moştenitor al familiei regale din Marea Britanie s-a născut pe 22 pentru că s-a dorit a fi un simbol că şi acest băieţel le aparţine lor, oamenilor din umbră, într-o zi când va ajunge pe tronul Marii Britanii…