Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

De ce veneau pe ascuns soţii Ceauşescu la preotul Arsenie Boca? Ce doreau de la el?

446

blankÎn mod categoric, Arsenie Boca a fost un personaj extrem de controversat. Considerat “sfântul contemporan al României” de mulţi creştini, Arsenie Boca a devenit un adevărat fenomen în perioada 1945-1989. Părintele, după ce-a fost condamnat la muncă silnică la Canal, a fost urmărit mult timp de securişti.

Însă, vestea celebrităţii i se duse în întreaga ţară, ajungând şi la urechile “conducătorului iubit”, Nicolae Ceauşescu. Dar, iată o informaţie-bombă pe care o putem afla din cartea “Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”. Astfel, se pare că atât Nicolae Ceauşescu, cât şi nevastă-sa, Elena, veneau în mod discret la părintele Arsenie Boca, neînsoţiţi de securişti. Veneau destul de des şi se consultau cu părintele.

Arsenie Boca trăgea atenţia cuplului prezidenţial: “Lăsaţi bisericile, nu le demolaţi. Ce aveţi cu Dumnezeu? Nu mai stricaţi bisericile lui Dumnezeu, că este mare păcat”. Dar cei doi nu l-au ascultat – parcă se înrăiseră şi mai tare, distrugând zeci (sute de biserici), de dragul sistematizării…

Orgoni Crystal