Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cele mai neobişnuite 10 maşini de poliţie din lume

  •  
  •  
  •  
  •  

Poliţiile din toată lumea sunt, în general, dotate cu maşini normale (să aducem aminte aici de celebrele Logan-uri de Poliţie din România). Dar ce se întâmplă atunci când un infractor are un BMW super-rapid şi fuge de Poliţie. Ce va face Poliţia cu Logan-ul? Dar există şi maşini de Poliţie altfel decât v-aţi obişnuit.

Să urmărim împreună un top al celor mai neobişnuite maşini de Poliţie, top inspirat după site-ul oddee.com.

1) Lamborghini Gallardo (Italia)

lamborghini-gallardo

Poliţia statală italiană are o maşină de poliţie cu adevărat tare. Acest Lamborghini Gallardo are 560 de cai-putere şi poate prinde peste 300 kmh. Aşa că infractorii n-au nicio şansă!

2) Brabus V12 (Germania)

brabus

Dotat cu un motor V12, această maşină de poliţie poate prinde 360 kmh, fiind mai tare decât Lamborghini-ul italian.

3) Caparo T1 (Marea Britanie)

caparo-t1

Dotat cu un motor V8, şi având un motor de 500 cai-putere, Caparo T1 poate prinde suta de kilometri în mai puţin de 3 secunde. Încercaţi să scăpaţi de ea, dacă puteţi!

4) BMW 123 Coupe (Germania)

bmw-123-coupe

Un BMW coupe tunat special pentru Poliţie. Cool!

5) Carbon Motors E7 (SUA)

carbon-motors-e7

Faceţi cunoştinţă cu o nouă maşină de poliţie din SUA, care este dotată cu senzori pentru arme de distrugere în masă, precum şi cu un sistem automat de scanare a plăcuţelor de înmatriculare.

6) Jaguar XF (Marea Britanie)

jaguar-xf

Poliţia din Marea Britanie evaluează posibilitatea cumpărării a mai multor maşini Jaguar XF. Aceşti bolizi sunt dotaţi cu motoare Diesel de 275 cp şi prind suta de kilometri în mai puţin de 6 secunde.

7) Hummer (SUA)

hummer

Chiar şi un şerif american poate cere puţin ajutor din Germania. Un şerif din Texas a cerut lui GeigeCars (Germania), lider european în tunarea maşinilor americane, să-i transforme maşina sa de intervenţie în cel mai rapid Hummer de poliţie din lume. Şi iată rezultatul!

8 ) Global Electric Motocar (Marea Britanie)

global-electric-motocar

Această maşină este 100% electrică şi este folosită de probă de Poliţia din Sussex. Are însă o problemă: are o viteză maximă de doar 45 kmh! Prindeţi infactorii, dacă mai puteţi.

9) Rolls Royce (SUA)

rolls-royce

Un Rolls Royce clasic poliţist pentru mileniul 3.

10) Dodge (SUA)

dodge

Pentru un şerif din SUA, acest Dodge supertunat e incredibil!


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal