Cele mai neobişnuite 10 maşini de poliţie din lume


Poliţiile din toată lumea sunt, în general, dotate cu maşini normale (să aducem aminte aici de celebrele Logan-uri de Poliţie din România). Dar ce se întâmplă atunci când un infractor are un BMW super-rapid şi fuge de Poliţie. Ce va face Poliţia cu Logan-ul? Dar există şi maşini de Poliţie altfel decât v-aţi obişnuit.

Să urmărim împreună un top al celor mai neobişnuite maşini de Poliţie, top inspirat după site-ul oddee.com.

1) Lamborghini Gallardo (Italia)

lamborghini-gallardo

Poliţia statală italiană are o maşină de poliţie cu adevărat tare. Acest Lamborghini Gallardo are 560 de cai-putere şi poate prinde peste 300 kmh. Aşa că infractorii n-au nicio şansă!

2) Brabus V12 (Germania)

brabus

Dotat cu un motor V12, această maşină de poliţie poate prinde 360 kmh, fiind mai tare decât Lamborghini-ul italian.

3) Caparo T1 (Marea Britanie)

caparo-t1

Dotat cu un motor V8, şi având un motor de 500 cai-putere, Caparo T1 poate prinde suta de kilometri în mai puţin de 3 secunde. Încercaţi să scăpaţi de ea, dacă puteţi!

4) BMW 123 Coupe (Germania)

bmw-123-coupe

Un BMW coupe tunat special pentru Poliţie. Cool!

5) Carbon Motors E7 (SUA)

carbon-motors-e7

Faceţi cunoştinţă cu o nouă maşină de poliţie din SUA, care este dotată cu senzori pentru arme de distrugere în masă, precum şi cu un sistem automat de scanare a plăcuţelor de înmatriculare.

6) Jaguar XF (Marea Britanie)

jaguar-xf

Poliţia din Marea Britanie evaluează posibilitatea cumpărării a mai multor maşini Jaguar XF. Aceşti bolizi sunt dotaţi cu motoare Diesel de 275 cp şi prind suta de kilometri în mai puţin de 6 secunde.

7) Hummer (SUA)

hummer

Chiar şi un şerif american poate cere puţin ajutor din Germania. Un şerif din Texas a cerut lui GeigeCars (Germania), lider european în tunarea maşinilor americane, să-i transforme maşina sa de intervenţie în cel mai rapid Hummer de poliţie din lume. Şi iată rezultatul!

8 ) Global Electric Motocar (Marea Britanie)

global-electric-motocar

Această maşină este 100% electrică şi este folosită de probă de Poliţia din Sussex. Are însă o problemă: are o viteză maximă de doar 45 kmh! Prindeţi infactorii, dacă mai puteţi.

9) Rolls Royce (SUA)

rolls-royce

Un Rolls Royce clasic poliţist pentru mileniul 3.

10) Dodge (SUA)

dodge

Pentru un şerif din SUA, acest Dodge supertunat e incredibil!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock