O navă extraterestră a fost observată pe cerul Lombardiei, în Italia, în apropierea datei marelui cutremur din 30 octombrie 2016! Extratereştrii ne veghează dezastrele naturale?


ozn-italiaUn eveniment incredibil a avut loc în oraşul Lecco (Lombardia, Italia), pe 2 noiembrie 2016, atunci când o posibilă navă spațială extraterestră a apărut brusc pe cer.

Giuseppe Filipponi, martorul care a asistat la eveniment şi a fotografiat farfuria zburătoare, a publicat aceste imagini pe pagina de Facebook Alertaperiodismoalternativo.

Italia a avut aproape 250 de cutremure de pământ, începând cu luna august 2016, cel mai puternic (de 6,6 grade pe scara Richter) având loc pe 30 octombrie 2016, acesta fiind şi cel mai mare cutremur care a lovit Italia în ultimii 36 de ani. Aşadar, OZN-ul misterios a fost văzut la 2 zile după marele cutremur italian.

Nu este prima oară când OZN-uri au fost observate înainte sau după mari cutremure și se spune că aceste OZN-uri ar putea să monitorizeze situaţia geologică a Terrei sau ar putea fi un avertisment despre un dezastru iminent care ar urma să vină. Ar putea acest OZN să-i avertizeze pe italieni că trebuie să se aştepte la ceva mai mult în viitorul apropiat?

Interesant că în poza nr.3 de la finalul articolului se poate vedea mărit, din interiorul OZN-ului, chipul unui posibil extraterestru!

ozn-italia-1

ozn-italia-2

ozn-italia-3

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO