Sufletul decedat al unei femei îi trimite fiului său o carte poştală după 58 de ani


Se dă următoarea poveste uimitoare: un veteran de război în vârstă de 75 de ani, pe nume Terry Crolley, a primit o carte poştală de la mama sa decedată, carte poştală scrisă acum 58 de ani. În timp ce Terry făcea armata în anul 1953, el a fost trimis în Egipt. Mama sa, Esther, care se afla în Anglia, i-a trimis o carte poştală, care se pare că n-a ajuns niciodată la baza militară. Coincidenţă sau nu, nepotul domnului Crowley a văzut recent cartea poştală pe EBay, scoasă la licitaţie, aşa că scos din buzunar doar 1,48 de dolari pentru a o oferi unchiului său. Cartea era semnată simplu „mama”, iar femeia îi povestea fiului său că a fost la un carnaval, dar vremea n-a fost atât de frumoasă.

Terry a declarat: „Am fost şocat şi copleşit, căci nici măcar n-am ştiut că mama mi-ar fi scris o asemenea carte poştală. A fost un moment emoţionant, fiind cuprins de multă nostalgie. Nepoata mea de 10 ani mi-a spus că trebuie să fiu foarte trist că n-am avut şansa să-i spun mamei mele că am primit cartea poştală. Dar e o coincidenţă absolut remarcabilă: e o şansă la un miliard.”

Unde a ajuns cartea poştală după 58 de ani e un mister total. Tot ciudat e faptul cum colecţionarul care a vândut cartea poştală pe EBay, a ales tocmai această carte poştală din cele 10.000 pentru a fi scanată şi a fi pusă pe site-ul de licitaţii. Şi, tot ca o coincidenţă, cartea poştală a ajuns tocmai la cea de a 50-a aniversare a nunţii lui Crolley.

Sursa: Daily Mail

P.S. Aşadar, eu nu cred în coincidenţe, aşa că îmi voi expune părerea mea, total subiectivă, şi poate chiar fantezistă. Dar, eu niciodată nu resping alternative, oricât de imposibile ar părea la prima vedere. Ce-aţi zice de următorul scenariu: sufletul decedat al mamei domnului Crolley a dorit să-i facă o surpriză fiului ei, la aniversarea a 50 de ani de căsătorie. Aşa că i-a sugestionat în inconştientul/subconştientul colecţionarului de cărţi poştale să scoată cartea poştală pierdută acum 58 de ani şi s-o pună la licitaţie pe Internet. Întrucât, datorită vârstei sale înainte, probabil că domnul Crolley nu folosea Internetul, tot fantoma doamnei bătrâne i-a sugestionat în subconştientul nepotului domnului Crolley să se uite pe site-ul de licitaţii eBay, pentru a cumpăra această carte poştală. Dar, desigur, aceasta e o teorie prea nebunească, aşa că trebuie să credem că totul a fost doar o simplă coincidenţă. Ca altele miliarde care se întâmplă în această lume…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO