Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

3 furtuni geomagnetice (din cauza Soarelui) şi o Super Lună neagră au loc săptămâna aceasta! Să sperăm că totul va fi bine…


În perioada aceasta, o „gaură coronală” este pe punctul de se îndrepta direct pe Pământ, iar în acelaşi timp un alt eveniment cosmic va avea loc: o Super Lună neagră. Coincidență sau dezastru cosmic în devenire?

„Primul dintre fluxuri este de așteptat să ajungă pe 1 august 2019, fiind urmat de alte două fluxuri, pe 4 august 2019. Activităţi tulburente geomagnetice și, probabil, unele furtuni magnetice minore sunt posibile în jurul acestor date.” –  spune site-ul Spaceweather.com, care a avertizat că trei deschideri mari în corona solară – aura de plasmă care înconjoară Soarele – au loc în această săptămână. Este ceva care să ne sperie? Teoretic da, deoarece găurile coronale sunt breşe ale câmpului magnetic al Soarelui, care permit norilor uriași de plasmă să izbucnească. Dacă această gaură se îndreaptă direct spre Pământ, ea nu ne va ucide, dar poate provoca furtuni geomagnetice solare. Acest lucru ar putea afecta centralele electrice, liniile de transmisie, antenele de telefonie mobilă.

Din fericire, furtunile geomagnetice nu sunt la fel de severe ca ejecţiile de masă coronală care pot produce dezastre şi mai mari, aruncând planeta într-un adevărat Ev Mediu.

Acum, să ne referim la „Super Luna neagră”. Ce este ea? “Super Luna” nu e un termen ce vine din astronomie, ci din astrologie. Astrologul Richard Nolle ne explică termenul de “Super Lună” astfel: “O Lună plină sau nouă care se va afla în cel mai apropiat punct faţă de Pământ. Pe scurt, Pământul, Luna şi Soarele sunt toate aliniate, Luna fiind cea mai aproape de Pământ”.

Cât despre termenul de „Lună neagră”, acesta se foloseşte atunci când fenomenul astronomic de „Lună nouă” apare de două ori în aceeași lună. Aşadar, în seara aceasta, pe 31 iulie 2019, vom avea o „Super Lună neagră” (adică din nou apare o lună nouă, în luna iulie, iar aceasta este cel mai aproape de Pământ).

Există vreo legătură între găurile coronale şi Super Luna neagră? Teoretic nu, dar cine ştie câte legi neştiute ascunde Universul nostru. Important e să fim optimişti şi să cerdem că nu se va întâmpla nimic zilele acestea…