Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Şocant: Inteligenţa Artificială a reuşit să scrie versuri pentru o nouă melodie Metallica


Că vă vine să credeţi sau nu, dar ăsta e adevărul: un utilizator a reuşit să creeze o melodie tip „Metallica”, cu versuri şi glasuri asemănătoare formaţiei Metallica, totul cu ajutorul Inteligenţei Artificiale! De fapt, Inteligenţa Artificială a creat versurile acestei melodii. O puteţi asculta vizionând videoclipul YouTube AICI.

Aşadar, această Inteligenţă nu numai că va lua oamenilor multe locuri de muncă, dar ea va şi crea versuri (şi, de ce nu, melodii), în locul compozitorilor şi artiştilor muzicali. Vă puteți imagina noi albume de Inteligenţă Artificială în fiecare an, de la formaţii / muzicieni pe care toți îi iubesc, ca The Beatles sau U2 ori Metallica? Unde se va ajunge cu această Inteligenţă? Dacă ea va crea şi muzică în locul nostru, nouă ce ne va rămâne de făcut?

Iată ce ne ne spune creatorul noii melodii Metallica: „Folosind lyrics.rip, am determinat un „lanț Markov” să scrie versuri Metallica. Acesta este rezultatul final – „Deliverance Rides”. Toată muzica a fost creată în bucătăria mea, cu o chitară, un microfon și o versiune veche a programului ProTools. Toate versurile au fost create de ROBOŢI, CARE VOR SĂ NE CONDUCĂ. Am încercat să scot un sunet undeva între albumul „Master of Puppets” și albumul „Black” (…) Încă o dată, un plus special geniilor din spatele lyrics.rip – @thesephist și @jajoosam”.

Videoclipul YouTube îl puteţi viziona AICI.