Misterul demisiei papei Benedict al XVI-lea: se retrage şi el împreună cu alţi oameni importanţi ai planetei?

15.753 vizualizari

Deja toată lumea ştie: papa Benedict al XVI-lea şi-a anunţat retragerea de pe scaunul pontifical. Citez de pe europalibera.org: „Papa Benedict al XVI-lea a anunţat că îşi părăseşte fotoliul pontifical. Este prima data în ultimii 600 de ani cînd un suveran pontif face un astfel de gest, care i-a surprins pe credincioşi, pe politicieni şi pe cardinali. Cardinalul Ratzinger a devenit Papa Benedict al 16-lea la vârsta de 78 de ani, fiind cel mai in vârstă suveran pontif ales in 2005. Papa Benedict a fost ales în 2005 să conducă destinele a peste un miliard de creştini romano-catolici din lume.”

Ca fapt divers, pe 26 decembrie 2011, scriam un articol despre profeţiile anului 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/cele-9-profetii-incredibile-ale-anului-2012-pe-7-mai-2012-va-aparea-antihristul/), în care spuneam printre altele că în mai 2012, papa Benedict al XVI-lea va muri sau va fi îndepărtat. Iată că această profeţie se împlineşte, cu o întârziere de 9 luni, ceea ce este destul de remarcabil.

Pe de-o parte, mă bucur că a plecat acest papă de la şefia Bisericii Catolice. De-a lungul timpul, am scris câteva articole în care mi-am arătat totala dezaprobare faţă de acest sinistru personaj. În primul rând pentru că Benedict al XVI-lea părea că are de-a face cu satanismul (https://www.lovendal.ro/wp52/papa-benedict-al-xvi-lea-poarta-un-vesmant-pe-care-apare-chipul-unei-fiinte-diabolice/; https://www.lovendal.ro/wp52/de-ce-papa-benedict-al-xvi-lea-se-imbraca-asemenea-lui-mos-craciun-simbolul-antihristului-o-fi-el-reptilian/. În al doilea rând, întrucât papa mi-a părut că face jocurile organizaţiei Illuminati, insistând pentru o guvernare mondială şi o Nouă Ordine Mondială (https://www.lovendal.ro/wp52/papalitatea-condusa-de-illuminati-si-oculta-mondiala-vaticanul-doreste-si-el-o-noua-ordine-mondiala/; https://www.lovendal.ro/wp52/papa-benedict-al-xvi-lea-insista-din-nou-pentru-o-guvernare-mondiala-confirmandu-mi-inca-o-data-ca-el-face-jocurile-organizatiei-illuminati/).

Dar oare care e motivul plecării papei? Nu cred o iotă din motivul oficial al demisiei: starea de sănătate. Predecesorul său, papa Ioan Paul al II-lea arăta mult mai jalnic şi era mult mai bolnav decât Benedict al XVI-lea şi totuşi şi-a dus până la capăt mandatul. Să fie legată oare de ştirea din noiembrie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/persoane-foarte-importante-din-elita-globala-au-demisionat-in-ultimele-zile-simt-aici-o-teorie-a-conspiratiei/) când anunţam că oameni importanţi din elita globală şi-au tot demisia în ultima perioadă? Dacă da, unde se retrag cu toţii? Oare nu cumva şi alţi oameni importanţi s-au retras, iar în public apar sosiile lor? Rămâne de văzut… Deocamdată mai cercetez…poate voi găsi şi alte motive ale demisiei papei Benedict al XVI-lea.