Misterioasele tektite din Libia, vechi de 1 milion de ani – dovada că nave stelare necunoscute ne-au vizitat în vechime!


tectiteÎn Libia, în unele locuri din deşert, au fost găsite curioase pietricele vitrificate – tektite – care conţin izotopi radioactivi aluminiu 26 şi beriliu 10.

Fizicianul armean M. Agrest a arătat, într-un interesant articol publicat în „Liternaîurnaia Gazeta” din Moscova, că acestea trebuie să aibă o vechime de circa 1 milion de ani; fiindcă aceste tektite nu au o origine vulcanică sau cosmică, ele s-au format probabil la o căldură extrem de ridicată şi la o radioactivitate puternică.

De aceea, el sugera că acestea s-au produs prin topirea nisipului la oprirea prin frânare bruscă a unei nave spaţiale sau datorită jetului propulsor al acesteia; alţi oameni de ştiinţă ruşi au apreciat că o navă interstelară a cercetat suprafaţa Pământului cu ajutorul unor „sonde” speciale, care au produs tektitele respective.

Tot în zona sahariană, pe platoul pietros din Tassili, există stânci acoperite cu sute de picturi intens colorate reprezentând girafe, elefanţi, antilope, vânători cu arcuri şi săgeţi vânând gazele, scene de pe câmpiile tropicale existente în zonele respective cu multe milenii în urmă. Dr. Henri Lhote a descoperit un desen de mari dimensiuni reprezentând o figură umană – înaltă de 6 metri – pe care el însuşi a numit-o „Marele Marţian” întrucât, asemenea unor portrete mai mici, acesta se remarcă printr-un cap acoperit cu o cască de cosmonaut. Desenul respectiv îl evocă pe Oannes – acea creatură asemănătoare peştelui, care, conform consemnărilor lui Berossus, i-a instruit pe babilonieni.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO