Misterioasele tektite din Libia, vechi de 1 milion de ani – dovada că nave stelare necunoscute ne-au vizitat în vechime!


tectiteÎn Libia, în unele locuri din deşert, au fost găsite curioase pietricele vitrificate – tektite – care conţin izotopi radioactivi aluminiu 26 şi beriliu 10.

Fizicianul armean M. Agrest a arătat, într-un interesant articol publicat în „Liternaîurnaia Gazeta” din Moscova, că acestea trebuie să aibă o vechime de circa 1 milion de ani; fiindcă aceste tektite nu au o origine vulcanică sau cosmică, ele s-au format probabil la o căldură extrem de ridicată şi la o radioactivitate puternică.

De aceea, el sugera că acestea s-au produs prin topirea nisipului la oprirea prin frânare bruscă a unei nave spaţiale sau datorită jetului propulsor al acesteia; alţi oameni de ştiinţă ruşi au apreciat că o navă interstelară a cercetat suprafaţa Pământului cu ajutorul unor „sonde” speciale, care au produs tektitele respective.

Tot în zona sahariană, pe platoul pietros din Tassili, există stânci acoperite cu sute de picturi intens colorate reprezentând girafe, elefanţi, antilope, vânători cu arcuri şi săgeţi vânând gazele, scene de pe câmpiile tropicale existente în zonele respective cu multe milenii în urmă. Dr. Henri Lhote a descoperit un desen de mari dimensiuni reprezentând o figură umană – înaltă de 6 metri – pe care el însuşi a numit-o „Marele Marţian” întrucât, asemenea unor portrete mai mici, acesta se remarcă printr-un cap acoperit cu o cască de cosmonaut. Desenul respectiv îl evocă pe Oannes – acea creatură asemănătoare peştelui, care, conform consemnărilor lui Berossus, i-a instruit pe babilonieni.


Lasă un comentariu