Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Lumea a înnebunit de tot: un berbec a fost arestat şi va fi condamnat la 3 ani închisoare, pentru că a omorât o femeie… Ce rol are închisoarea!?


Nu doar oamenii riscă o pedeapsă cu închisoarea pentru comiterea unei infracțiuni, în unele părți ale lumii. Astfel, un berbec, care a atacat-o cu ferocitate și a ucis-o pe Adhieu Chaping, în vârstă de 45 de ani, la începutul lunii mai 2022, a fost luat în custodia poliției din Sudanul de Sud, pe motiv că a comis o crimă.

„Berbecul a atacat lovind-o coastele și femeia a murit imediat”, a spus maiorul de poliţie Elijah Mabor. „Rolul nostru ca poliție este de a oferi siguranță. Berbecul a fost reținut și în prezent sub custodie la o secție de poliție din Maleng Agok Payam. Proprietarul este nevinovat, iar berbecul este cel care a săvârșit infracțiunea, așa că merită să fie arestat, apoi dosarul va fi înaintat instanței, unde cauza poate fi soluționată pe cale amiabilă”.

În mod bizar, animalul riscă acum o pedeapsă de 3 ani de închisoare într-un lagăr militar. Odată ce iese din închisoare, el va fi dăruit familiei victimei. De asemenea, proprietarul berbecului este de așteptat să ofere familiei victimei şi 5 vaci drept compensație.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): ladbible.com


Lasă un comentariu