Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Cruciţi-vă ce-au putut scoate chinezii: un „copil” de Inteligenţă Artificială, pe nume Tong Tong, care este ca un copil uman de 3-4 ani!


O echipă de cercetători din China (Institutul pentru Inteligență Artificială Generală din Beijing / BIGAI), a creat primul „copil de Inteligenţă Artificială (AI)” din lume, care are comportamentul emoțional și capacitățile unui copil uman de 3 / 4 ani. Modelul de AI este numit Tong Tong, care se traduce prin „Micuța Fată”.

Cercetătorii spun că Tong Tong, deşi are în prezent abilitățile unui copil mic, poate să-și dezvolte în mod continuu abilitățile, cunoștințele și valorile, astfel încât să devină într-o bună zi un adolescent sau adult. Tong Tong este capabilă să învețe singură și poate să prezinte un nivel de implicare emoțională încă neîntâlnit la alte AI-uri. Capacitatea sa de a interpreta emoțiile umane se întinde chiar și până la capacitatea de a identifica și comunica sentimente precum fericirea, furia și tristețea și de a reacționa adecvat la stările emoționale ale altora.

Cercetătorii spun că Tong Tong este capabilă să distingă binele de rău, își exprimă atitudinile în diferite situații și are puterea de a modela viitorul. Priviţi videoclipul de mai jos şi cruciţi-vă!


Lasă un comentariu