Ca o plagă biblică – un oraş din Arabia Saudită a fost invadat de zeci de milioane de lăcuste roşii!

 • 157
 •  
 •  
 •  
  157
  Shares

Cine s-a aflat zilele trecute în oraşul Najran din Arabia Saudită a avut parte de o surpriză neplăcută. Oraşul pur şi simplu a fost invadat, ca într-un film de coşmar, de milioane de lăcuste roșii, care parcă au coborât din ceruri pentru a aduce Apocalipsa. Pe drumul lor din Iran, ei au trecut mai întâi prin Kuweit, apoi prin deșert, pentru a ajunge în Arabia Saudită.

La începutul acestui an (2019), Organizația Națiunilor Unite a avertizat că roiurile de lăcuste se vor îndrepta spre Arabia Saudită și se vor răspândi aici datorită precipitațiilor neobișnuit de mari. ONU a cerut, de asemenea, țărilor care se află în calea zborului lăcustelor, să ia măsuri de precauție necesare, pentru a se asigura că insectele au un impact limitat asupra populaţiei.

Într-un km pătrat de lăcuste se pot găsi până la 50 de milioane de insecte, dar roiurile se pot extinde pe sute de kilometri pătraţi. Cea mai mare frică în legătură cu lăcustele este cantitatea de hrană pe care o pot consuma într-o perioadă scurtă de timp; un roi de lăcuste care cântărește aproximativ o tonă poate mânca aceeași cantitate de hrană într-o zi ca 35.000 de oameni.

La începutul acestui an, în ianuarie 2019, scriam acest articol – Ceva bizar se întâmplă în Mecca, oraşul sfânt al musulmanilor: roiuri uriaşe de lăcuste şi gândaci au invadat oraşul! – în care arătam că atât lăcustele cât şi gândacii au invadat Mecca, oraşul sfânt al musulmanilor.

În Biblie, în Vechiul Testament se vorbeşte despre invazia lăcustelor ca fiind una dintre cele 10 plăgi: „Iar de nu vei lăsa pe poporul Meu, iată mâine, pe vremea asta, voi aduce lăcuste multe în toate hotarele tale. Şi vor acoperi ele faţa pământului, încât pământul nu se va putea vedea, şi vor mânca tot ce a mai rămas la voi, pe pământ, nestricat de grindină; toţi pomii ce cresc prin câmpiile voastre. 6. Vor umplea casele tale, casele tuturor slugilor tale şi toate casele în tot pământul Egiptenilor, cum n-au văzut părinţii tăi, nici părinţii părinţilor tăi de când trăiesc ei pe pământ şi până în ziua de astăzi” (Exodul 10:4-6).

https://twitter.com/coctaill1/status/1122866088352669697?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1122866088352669697&ref_url=http%3A%2F%2Fstrangesounds.org%2F2019%2F05%2Fsaudi-arabia-locust-invasion-video-may2019.html


 • 157
 •  
 •  
 •  
  157
  Shares

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page