„Baia Diavolului” din Noua Zeelandă – un lac de care ar fi bine să staţi departe…


Situată în regiunea Wai-O-Tapu din Noua Zeelandă, acest bizar lac de apă verde strălucitor pare a fi prea colorat pentru a fi real, însă chiar aşa este! Totuşi, el este foarte periculos pentru oameni.

Culoarea lacului nu provine din alge, ci din gazele de hidrogen sulfurat, din sărurile feroase și din fierul din apă. De asemenea, lacul miroase foarte urât – o combinație de ouă stricate și canalizare.

În ciuda duhorii urâte care provine din aceasta, „Baia Diavolului” (aşa cum se numeşte ea) este o atracție turistică populară, unde vin mii de turişti, pentru a vedea minunile vulcanice din zonă.

Este suficient să spunem, totuși, că a sări în apa verde pentru a înota ar fi o idee foarte proastă, întrucât apa este atât de acidă încât este capabilă să-ți topească literalmente pielea.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock