Cine este Sanat Kumara? El este „Domnul lumii” de pe steaua Arcturus, aşa cum ne învaţă o carte din 2003?


Sanat KumaraInstructorul american Tom Kenyon, care devenise cunoscut în SUA prin reușita instruirilor prin metoda pentru antrenarea conștiinței interdimensionale, a descris un fapt impresionant: la începutul anilor ’90 a fost abordat de o ființă venită din spațiu, în timp ce era profund cufundat într-o meditație. Ființa nevăzută i-a cerut să colaboreze ca un canal de preluare-transmitere a cunoașterilor deosebite pe care i le va oferi, pentru a le publica apoi într-o carte. Împreună cu editoarea Virginia Essene, instructorul american a scris şi a publicat cartea „Învățătura Hathor”, care avea să fie tradusă ulterior și în diferite țări.

În introducerea cărții, Tom Kenyon a specificat că aceste comunicări i-au fost transmise de un mic grup de zece ființe interdimensionale înalt evoluate spiritual, care ar fi venit din cadrul unei populații a Hathorilor, aflată într-un alt Univers! Acest grup ar fi fost chemat de o ființă înalt evoluată din galaxia noastră  – comandantul arcturian Sanat Kumara – care i-a adus prin portalul Sirius, încă din timpuri foarte îndepărtate.

Conform autorului, arcturienii reprezintă o combinație unică de calități. Ei posedă unele dintre cele mai strălucite intelecte din Universul nostru, tehnologiile lor depășind cu mult orice altă civilizație intergalactică. Comandantul arcturian Sanat Kumara ar fi venit cu o navă-mamă deasupra Pământului și ar fi coborât cu un aparat mai mic pe muntele Kurama din Japonia. Acest eveniment i-a impresionat profund pe locanici, care au transmis de-a lungul milioanelor de ani mitul aterizării „Marelui Zeu”, dar acolo au fost construite abia acum 1.300 de ani un sanctuar și apoi un templu al adulării sale. Apreciind Pământul ca fiind o planetă cu totul deosebită, care chiar l-a fascinat, a rămas cu dorința de a o proteja sub toate aspectele.

În transă, Tom Kenyon ar fi primit următorul mesaj de la Sanat Kumara, care s-a referit la alţi extratereştri de energie joasă, care ne-au manipulat în trecut: „Ați fost mințiți. Ați fost manipulați. Ați fost condiționați să credeți că sunteți mult mai mici decât în realitate. Ochii voștri au fost acoperiți cu un văl”. Sanat Kumara s-a prezentat pe el însuși într-un mod realist și cu modestie: dat fiind nivelul ridicat al evoluției spirituale, ființa sa radiază în jur în alb-strălucitor, chiar orbitor, care pe pământeni îi copleșește atât prin strălucire, cât și prin intensitatea câmpului energiei radiate.

Tom Kenyon mai precizează că „Sanat Kumara este Domnul Lumii, pe care o conduce prin Shambala – centrul unde este cunoscută voința lui Dumnezeu. El este „Cel Vechi de Zile” din Vechiul Testament (…) Sanat Kumara vine la planeta noastră de 18,5 milioane de ani. El este un om ceresc, Marele Inițiator”.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock