Un secret bine păstrat: Bradul de Crăciun este simbolul copacului zeului-extraterestru Nimrod din vechime


ATENŢIE! Acest articol s-a inspirat din cartea lui J. R. Terrier – „History of Easter – Hidden, Secret Origins and Mystery Religion„. 

Zeii din antichitate, prezentaţi în atâtea legende străvechi, erau, de fapt, extratereştrii Anunnaki. Religiile păgâne i-au venerat sub diferite nume, şi sub ritualuri aproape identice. Iar totul se învârte în jurul lui Moloch sau Ba’al – dar numele său adevărat a fost Marduk, fiul liderului suprem Anunnaki pe Terra, Enki şi al soţiei sale, Damkina.

Enki a mai avut un fiu, pe nume Dumuzi sau Nimrod, fiind astfel fratele lui Marduk. Nimrod şi verişoara sa, Semiramis (sau Inanna) s-au căsătorit; extratereştrii Anunnaki se căsătoreau între ei, fiind adesea rude apropiate, pentru a-şi păstra sângele regal, aşa cum au făcut mai târziu regii pământeni de mai târziu (şi ei descendenţi ai extratereştrilor Anunnaki). Semiramis a fost cunoscută şi sub numele de zeiţa Ishtar, statuia sa putând fi observată pe Pământ peste tot, cele mai celebre fiind „Statuia Libertăţii” din New York şi „statuia-simbol” a studiourilor de filme Columbia.

Atunci când Nimrod / Dumuzi a murit, verişoara sa soție Semiramis / Inanna credea că un copac verde a crescut peste noapte dintr-un ciot de copac mort, ca şi cum spiritul mort al soţului său a pătruns în acel copac.

Există două versiuni ale povestirii: una care spune că aniversarea lui Dumuzi era pe 25 decembrie, iar spiritul său va vizita copacul veșnic în fiecare an, la această dată, pentru a lăsa cadouri la el. Cea de-a doua versiune afirmă că fiul lui Semiramis şi al lui Nimrod, Tammuz, s-a născut pe 25 decembrie.

Oricare versiune este adevărată, un lucru este clar: „bradul de Crăciun” este de fapt „copacul lui Nimrod”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock