Încă o dată ştiinţa ne-a păcălit: fulgerele sunt declanşate pe Pământ de vânturile solare! Ce altă dovadă mai vreţi ca să vă convingeţi că „încălzirea globală” produsă de oameni e una falsă?


fulger pamantIa să citim următoarea ştire interesantă de pe IBTimes.com şi s-o comentăm puţin:

Oamenii de ştiinţă au speculat mult timp că razele cosmice din spațiul cosmic declanșează fulgerele de pe Pământ, dar un nou element a fost adăugat în această cercetare: Soarele. Pentru prima dată, cercetătorii britanici au stabilit o legătură directe dintre vânturile solare și furtunile de pe Pământ.

Noul studiu, publicat în revista „Environmental Research Letters”, demonstrează faptul că particulele de înaltă energie provenind de la Soare pot avea suficientă forţă pentru a penetra magnetosfera Pământului – plasa de câmpuri magnetice care înveleşte planeta noastră – creând astfel fulgerele.

„Este evident că Soarele are o influență majoră asupra vremii noastre. Dar există efecte subtile, secundare”, a declarat Chris Scott, cercetător la Departamentul de Meteorologie, din cadrul Univ. Reading. „Am găsit dovezi că fluxurile de vânt solar pot crește ratele de apariţie a fulgerelor.”

P.S. Eu nu mai înţeleg nimic din ştiinţa asta. Până acum eram învăţaţi de la şcoală că fulgerele apar între norii încărcați cu sarcini electrice diferite sau între nori și pământ, din cauza unei diferenţe de potenţial electrostatic. Acum, ştiinţa din nou s-a sucit! Aflăm că, de fapt, fulgerele ar fi cauzate fie de razele cosmice, fie de vânturile solare. Adică, până acum am fost minţiţi!? Şi mai sunt unii ateişti care dau vina pe Biblie sau pe religii că ne-ar induce în eroare… Dar ştiinţa ce face!? Cum putem avea încredere în tot ceea ce ne spune? Dacă peste 50 de ani o să ne spună că fulgerele apar datorită influenţei unui univers paralel!?

În plus, această nouă teorie dă peste cap încă o dată „încălzirea globală”. Se demonstrează încă o dată că „teoria încălzirii globale” din cauza activităţii umane este un lucru fals. Dacă fulgerele sunt produse de vânturile solare, iar norii sunt creaţi de razele cosmice (vezi articolul din septembrie 2013: Norii de pe Pământ se formează din razele cosmice venite din spaţiul îndepărtat! Încă o dovadă că „încălzirea globală” n-are legătură cu „efectul de seră”, aşa cum Oculta Mondială vrea să ne păcălească!) toate aceste lucruri ne demonstrează încă o dată falsitatea „efectului de seră” produs de oameni. Nu ni se spunea că furtunile violente apar pe Terra ca urmare a încălzirii globale?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock