Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Norii de pe Pământ se formează din razele cosmice venite din spaţiul îndepărtat! Încă o dovadă că “încălzirea globală” n-are legătură cu “efectul de seră”, aşa cum Oculta Mondială vrea să ne păcălească!

202

norii de pe PamantIată o ştire care demonstrează încă o dată că “efectul de seră” şi “încălzirea globală” ca urmare a activităţii umane sunt concepte total false (vezi, de exemplu, articolul acesta: Încă două studii care demonstrează că “încălzirea globală din cauza activităţii umane” e un basm de adormit copiii). Astfel, un grup de cercetători danezi, care a reprodus atmosfera Pământului în laborator, a reuşit să demonstreze faptul că norii se formează ca urmare a acţiunii razelor cosmice, nu ca urmare a activităţii naturii sau a omului de pe Pământ. Echipa de cercetători crede că fluctuaţiile de raze cosmice, cauzate de schimbările în activitatea solară, pot juca un rol important în schimbarea climatică. Alţi cercetători, totuşi, rămân sceptici că ar putea exista vreo legătură între razele cosmice şi climă.

Viziunea convenţională a oamenilor de ştiinţă este cea exprimată în raportul din 2007 privind schimbarea climatică (Intergovernmental Panel on Climate Change), cel care spune că clima Pământului s-a modificat în rău în ultimele decenii, ca urmare a efectului de seră produs de oameni prin dioxidul de carbon. Dar Henrik Svensmark de la Institutul Naţional Spaţial din Danemarca crede că fenomenul de încălzire sau de răcire a climei este unul normal şi este legat doar de fluctuaţiile câmpului magnetic al Soarelui, care dirijează razele cosmice.

De mai bine de un deceniu Svensmark a studiat cum particulele energetice (cunoscute ca raze cosmice) ajung pe Pământ din spaţiul îndepărtat, influenţând climatul Pământului, ca urmare a schimbărilor din câmpul magnetic al Soarelui. Ideea este că aceste raze cosmice creează norii prin ionizarea moleculelor din atmosfera Pământului; astfel, se formează aerosolii, în jurul cărora vaporii de apă se pot condensa, creând norii de ploaie. Norii astfel rezultaţi pot răci Pământul, prin reflectarea razelor solare înapoi în spaţiul cosmic; dar, din moment ce câmpul magnetic al Soarelui tinde să ţină departe razele cosmice de Pământ, planeta noastră se va încălzi atunci când activitatea solară este mai mare şi se va răci când ea este mai mică.

(Aici, am să fac o mică paranteză. Soarele efectiv nu este sursa de căldură pentru planeta noastră. Dacă am părăsi Pământul şi ne-am îndrepta spre Soare, în spaţiul cosmic, şi am măsura temperatura acelui spaţiu, am constatat că este extrem de frig (-273 oC). De ce nu este foarte cald, căci suntem învăţati că în Soare se găsesc temperaturi de milioane de grade, iar tot ce se apropie de Soare ar trebui să se topească… Pentru că această căldură este produsă de reacţia dintre razele Soarelui şi aura planetară electromagnetică).

În anul 2007, Svensmark şi colegii săi de la Institutul Naţional Spaţial din Danemarca au realizat un experiment în laborator, prin care au demonstrat că radiaţia ionizată sub formă de raze gamma ar putea stimula moleculele atmosferice pentru a forma nori. E adevărat că acest experiment nu demonstrează clar că norii sunt formaţi de razele cosmice, dar ar putea constitui un punct de plecare care să răstoarne întreaga teorie clasică privind încălzirea globală.

Reamintesc (deşi am spus-o de mai multe ori) că în 11 februarie 2012, în cadrul acestui articol (Bill Gates şi alţi bogătaşi ai lumii doresc uciderea a miliarde de oameni, prin crearea unei “ere glaciare” artificiale) am arătat clar de ce vrea Oculta Mondială să ne bage în cap ideea existenţei “încălzirii globale” din cauza activităţii umane: prin procedee de geoinginerie, elita globală doreşte să inverseze trendul încălzirii (care oricum e unul fals) şi să “răcească” planeta, declanşând o mini-eră glaciară. Prin răcirea Pământului, nu vor mai exista recolte suficiente pentru a hrăni întreaga populaţie, care va muri astfel de foame. Astfel, scopul Ocultei Mondiale de reducere populaţiei lumii de la 7 miliarde (actualmente) la sub 1 miliard de oameni devine mai uşor de realizat.

 

Orgoni Crystal