Sony îşi prezintă noile TV cu Inteligenţă Artificială, capabile să imite comportamentul creierului uman


Celebra companie japoneză Sony a dezvăluit noi televizoare, care imită creierul uman, rezultând scene care arată și sună mai realist. Televizoarele conțin un microprocesor cu inteligență artificială, despre care Sony spune că poate procesa imagini în același mod ca și creierul uman, pentru a spori experiența de vizionare.

Noul procesor cognitiv XR al firmei japoneze folosește Inteligenţă Artificială avansată, cunoscută sub numele de „inteligență cognitivă” și este capabil să înțeleagă modul în care oamenii văd și aud, pentru a regla imaginile și sunetul de la televizor.

Creierul uman se concentrează în mod inconștient asupra anumitor puncte atunci când vede un obiect, după ce a scanat întreaga imagine și a analizat simultan o serie de elemente; Sony pretinde că noul său procesor este de asemenea capabil să facă acelaşi lucru, pentru a crea scene care arată mai realist, în final.

Noua tehnologie va apărea în noua gamă de televizoare Bravia XR a companiei Sony, pe care gigantul tehnologic japonez a dezvăluit-o înainte de Expoziţia de tehnologie CES. „Intenția Sony este de a inova în mod constant în tehnologia TV pentru a oferi cea mai captivantă experiență de vizionare posibilă”, a declarat Masaomi Ando, ​​șeful Sony Europa, divizia TV.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Daily Mail

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock