Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Renunţaţi la brazii de Crăciun din casă! Aceştia vă pot provoca tuse, insomnii, bronşită şi pneumonie

276

blankVă place să aveţi în casă brazi, pini sau molizi de sărbătorile de iarnă? Atunci, ar trebui să vă gândiţi mai bine, întrucât noi cercetări arată faptul că pomii de Crăciun ar fi responsabili pentru o mulţime de indispoziţii, scrie The Telegraph. Cunoscut sub numele de “Sindromul pomului de Crăciun”, problema este cauzată de mucegaiul care creşte în pomi şi care produce o mulţime de spori care sunt responsabili pentru tuse, răguşeli şi insomnie. O echipă ştiinţifică de la Universitatea de Stat din New York a testat acele de la 28 de pomi de Crăciun şi a găsit că 70% dintre ei conţineau destul mucegai pentru a genera probleme de sănătate.

Ce probleme de sănătate poate genera pomii de Crăciun? Mâncărimi de nas, ochi apoşi, tuse, respiraţie rapidă, durere de piept, supraîncărcarea sinusurilor, senzaţie de oboseală şi insomnii. Pe termen lung, brazii pot duce la bronşite şi pneumonie. Deşi mucegaiul poate apărea natural în pădurile de brazi, acesta este accentuat de condiţiile calde din casă.

Dr Lawrence Kurlandsky, conducătorul acestui studiu, sfătuie oamenii să nu mai introducă brazi în locuinţele lor, sau, ca alternativă, să folosească brazii artificiali. Totuşi, cine doreşte neapărat un brad în casă, ar fi bine să-l lase să se usuce bine, pentru că astfel dispare pericolul mucegaiului.

Orgoni Crystal