Dezvăluirile profetului Edgar Cayce despre Atlantida: de ce-a fost distrus acest mitic continent?


Profetul Edgar Cayce (1877-1945), o persoană cunoscută ca fiind posesor al unor puteri supranaturale, a fost cel mai activ avocat pentru existența Atlantidei. Cayce susținea că era capabil de a vedea viitorul și de a comunica cu spiritele celor morți. El a identificat sute de oameni, inclusiv pe sine însuși, ca reîncarnări ale celor care au trăit în Atlantida.

Cayce a afirmat că Atlantida era situat lângă insula Bimini din Bermuda (districtul cel mai vestic din Bahamas, fiind compus dintr-un lanț de insule situate la 100 de kilometri est de Miami, Florida / SUA). El era convins că atlanţii s-au aflat în posesia unei tehnologii remarcabile, cunoscând inclusiv puterile supreme ale cristalelor care erau folosite ca furnizoare de energie.

Dezastrul în timpul cărora energiile cristalelor au scăpat de sub control a fost, în viziunea lui Cayce responsabil pentru scufundarea continentului. Povestea lui Cayce despre scufundarea Atlantidei seamănă mai curând cu o alegorie a pericolului puterii nucleare. Edgar Cayce susține că, înainte de distrugerea finală, continentul a fost împărțit ca urmare a puternicelor cutremure în cinci insule dintre care cea mai mare a fost Poseida.

Cayce explică astfel și misterul Triunghiului Bermudelor: cristalele purtătoare de energie se află încă pe fundul oceanului activând câmpuri de energie care interferează cu navele și aparatele de zbor ce traversează zona.

Cayce a prevăzut că părți ale Atlantidei se vor ridica din nou din adâncurile apelor în 1968 sau 1969. Aici, în mod categoric, că profetul s-a înşelat.


Lasă un comentariu