Dezvăluirile profetului Edgar Cayce despre Atlantida: de ce-a fost distrus acest mitic continent?


Profetul Edgar Cayce (1877-1945), o persoană cunoscută ca fiind posesor al unor puteri supranaturale, a fost cel mai activ avocat pentru existența Atlantidei. Cayce susținea că era capabil de a vedea viitorul și de a comunica cu spiritele celor morți. El a identificat sute de oameni, inclusiv pe sine însuși, ca reîncarnări ale celor care au trăit în Atlantida.

Cayce a afirmat că Atlantida era situat lângă insula Bimini din Bermuda (districtul cel mai vestic din Bahamas, fiind compus dintr-un lanț de insule situate la 100 de kilometri est de Miami, Florida / SUA). El era convins că atlanţii s-au aflat în posesia unei tehnologii remarcabile, cunoscând inclusiv puterile supreme ale cristalelor care erau folosite ca furnizoare de energie.

Dezastrul în timpul cărora energiile cristalelor au scăpat de sub control a fost, în viziunea lui Cayce responsabil pentru scufundarea continentului. Povestea lui Cayce despre scufundarea Atlantidei seamănă mai curând cu o alegorie a pericolului puterii nucleare. Edgar Cayce susține că, înainte de distrugerea finală, continentul a fost împărțit ca urmare a puternicelor cutremure în cinci insule dintre care cea mai mare a fost Poseida.

Cayce explică astfel și misterul Triunghiului Bermudelor: cristalele purtătoare de energie se află încă pe fundul oceanului activând câmpuri de energie care interferează cu navele și aparatele de zbor ce traversează zona.

Cayce a prevăzut că părți ale Atlantidei se vor ridica din nou din adâncurile apelor în 1968 sau 1969. Aici, în mod categoric, că profetul s-a înşelat.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock