O iluzie optică uluitoare într-un tunel din SUA a lăsat un șofer atât de perplex încât nu a vrut să conducă mai departe! A crezut că era vorba de o prăpastie…


Ce-aţi face dacă aţi merge cu maşina printr-un tunel și deodată aţi vedea ceea ce pare a fi o prăpastie mare în fața voastră? S-ar putea să sune puțin probabil, dar acesta a fost scenariul cu care un șofer credea că se confruntă în timp ce își conducea mașina printr-un pasaj subteran din SUA.

Imaginile spectaculoase, care de atunci au devenit virale pe rețelele de socializare, arată alte vehicule care se apropie de prăpastia aparentă și, fie încetinesc, fie se opresc.

„Este o groapă”, se aude spunând în videoclip. „Cum de nu au blocat-o cu ceva!?”

Cu toate acestea, abia după ce un alt vehicul trece pe acolo, adevărul situației este dezvăluit. „Gaura” de pe marginea drumului nu este de fapt nimic altceva decât o băltoacă de apă. Reflecția de pe suprafața apei făcuse să pară că acolo era o gaură mare.

„Sunt nebun!” se aude cineva vorbind în videoclip. „Nu sunt nebun, dar Doamne fereşte! Părea o groapă, nu-i așa? Am crezut că era o gaură”.

Puteți viziona singur videoclipul de mai jos.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock