Lady Gaga, păpuşa Illuminati (partea 4): „Alejandro” sau venirea Antihristului


Alejandro7„Lupt cu sentimentele mele în legătură cu Biserica. În termeni de religie, sunt o persoană foarte religioasă. Am fost crescută în catolicism. Cred în Iisus Hristos. Cred în Dumnezeu. Sunt o persoană foarte spirituală, căci mă rog foarte mult. Dar, în acelaşi timp, nu există nicio religie care să nu urască sau să nu se opună unui alt grup rasial, religios. Din acest motiv, cred că religia este un fals. Din acest punct de vedere, cred că aţi putea spune că nu sunt o femeie foarte religioasă, iar acest lucru este foarte confuz în ceea ce priveşte religia. Visez şi îmi imaginez un viitor unde va exista o religie mult mai paşnică sau o lume mult mai paşnică, o stare a minţii mult mai liniştită pentru generaţiile tinere. Asta visez”.

Acesta reprezintă fragmentul de interviu acordat pe data de 1 iunie 2010 celebrului Larry King de către Lady Gaga, în care controversata cântăreaţă vorbeşte despre sentimentele sale religioase. Întrebarea care se pune: după ce aţi urmărit ultimul ei videoclip „Alejandro”, mai puteţi spune că Lady Gaga ar fi o catolică credincioasă? Cred că e o glumă bună, căci în „Alejandro” găsim toate ingredientele prin intermediul cărora Lady Gaga denigrează Biserica Catolică şi, în general, creştinismul: călugăriţa îmbrăcată în latex şi care dansează seminud în jurul unor bărbaţi la fel de dezbrăcaţi sau înghiţirea unui rozariu de mărgele. Asemănându-se cu Madonna care, la sfârşitul anilor ’80 şi începutul anilor ’90 producea reacţii asemănătoare cu videoclipurile de la „Like A Prayer” (1989) şi „Vogue” (1990), Lady Gaga a devenit astfel noua fată-model pentru decadenţa americană.

Degeaba încearcă regizorul videoclipului „Alejandro”, Steven Klein, să apere această producţie, spunând că nu încearcă să pună în lumină negativă Biserica Catolică şi, implicit, creştinismul. „Simbolismul religios nu înseamnă nimic negativ, ci reprezintă bătălia personajului principal între forţele întunecate ale acestei lumi şi salvarea spirituală a sufletului. La sfârşitul filmului, ea alege să devină călugăriţă, lucru ce semnifică dorinţa de a deveni sfântă”, a declarat Steven Klein, într-un interviu acordat portalului mtv.com. Cine te mai crede d-nule Klein?

Când am început prima dată să vorbesc despre Lady Gaga (Lady Gaga, păpuşa Illuminati, sau cum poţi controla mintea umană şi Lady Gaga, păpuşa Illuminati (partea 2): să dansăm pe tărâmul ocult) am fost privit cu foarte multă circumspecţie. Mulţi cititori ai acestui site nu credeau în elementele oculte prezente în muzica lui Lady Gaga. Dar unora, le-am deschis ochii, aşa că, în ultimul articol despre Lady Gaga (Lady Gaga, păpuşa Illuminati (partea 3): manipularea minţii din videoclipul “Telephone”) raportul s-a inversat, scepticii ocultismului lui Lady Gaga devenind din ce în ce mai puţini. Şi asta pentru că multe lume şi-a dat seama că în spatele controversatelor idei transmise de cântăreaţa americană, prin intermediul muzicii şi al videoclipurilor, se află mult ocultism. Iar aceste simboluri nu fac decât să manipuleze mintea umană, fără ca cei mai mulţi dintre fanii lui Lady Gaga să-şi dea seama.

Ceea ce am spus mai sus este valabil şi în ultimul videoclip controversat a lui Lady Gaga, „Alejandro”. Dacă nici în acest articol nu veţi putea înţelege simbolismul satanist promovat de Gaga, înseamnă că nu aveţi puterea de a discerne între lucrurile malefice şi cele normale.

Să începem, deci, să analizăm ce elemente oculte apar în videoclipul „Alejandro”. El începe şocant, cu apariţia unor oameni îmbrăcaţi în negru, care se apucă să danseze ca nişte nebuni. Interesant e că, pe fundal, se aude nişte tunete, care se ştie că sunt produse de fulgere. Iar fulgerul nu reprezintă altceva decât…simbolul Satanei!

Oameni imbracati in negru, emisarii Satanei
Oameni imbracati in negru, emisarii Satanei

Şi asta pentru că există un pasaj în Noul Testament în care Satana apare ca un fulger de lumină: Luca 10:18: “Şi le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer” (am discutat recent despre acest subiect în articolul Lucifer, fiinţa care ne aduce lumina înţelepciunii!?? Ce dracu’…) Aşadar, putem presupune că acei oameni îmbrăcaţi în negru, de la începutul videoclipul, reprezintă un fel de emisari ai Satanei.

Ce e şi mai interesant îl reprezintă faptul că unul din aceşti „oameni în negru” poartă pe capul său simbolul hexagramei, simbol ce poate reprezenta numărul bestiei (6-6-6) din Biblie, simbolul ales de francmasonul şi ocultul Rotschild să reprezinte statul Israel, la înfiinţarea sa, în 1947 (citiţi mai multe în acest articol Simbolul “Steaua lui David” reprezintă “numărul bestiei” (666) şi a fost ales de Rothschild!)

Hexagrama din capul unui om imbracat in negru
Hexagrama din capul unui om imbracat in negru

„Alejandro” din melodie reprezintă de fapt…Antihristul!

Ţinând cont de cele spuse mai sus, în acest context şi numele melodiei „Alejandro” capătă o nouă semnificaţie. „Alexandru” (în limba română) nu este doar un simplu nume de băiat pentru Lady Gaga, vreun amant de origine spaniolă, ci este însuşi…Antihristul! Cum este posibil crearea unei asemeni legături? Ce fundamente istorice şi religioase stă la baza unei asemeni legături?

Vom începe mai întâi cu argumentele religioase, prin care este descris Anticristul în Biblie:

1) Care este numele său?

– Antihristul (1 Ioan 4:3: „Şi orice duh, care nu mărturiseşte pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care aţi auzit că vine şi acum este chiar în lume”).

– Fiară de mare (Apocalipsa 13:1: „Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă”).

– Urâciunea pustiirii (Matei 24:15: „Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă”).

– Corn mic (Daniel 7:8: „M-am uitat cu luare aminte la coarne, şi iată un alt corn mic creştea între ele, şi trei din coarnele cele dintâi au fost smulse de el. Şi iată că acest corn avea ochi ca ochii de om şi gură care grăia lucruri mari”).

– Omul nelegiuirii, fiul pierzării (Tesaloniceni 2:3: Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării”).

2) Care este originea lui Antihrist?

– Este adus la viaţă din iad (Apocalipsa 11:7: „Iar când vor isprăvi cu mărturia lor, fiara care se ridică din hăuri, va face război cu ei, şi-i va birui şi-i va omorî”).

– Este din perioada de dinaintea Imperiului Roman, Noul Testament fiind scris în perioada de apogeu al Imperiului Roman. Acest lucru se deduce din Apocalipsa 17:8-11: „Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire (…) Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme. Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire”. Precum se vede, în Apocalipsa lui Ioan (redactată la sfârşitul sec.1 d.Hr.) se scrie foarte clar despre o fiară care a fost în trecut, şi acum nu mai este.

3) Care este identitatea sa?

– Este unul din cele şapte capete din Biblie. El trebuie să fie regele Egiptului, Asiriei, Babilonului, Persiei, Greciei, Romei (Imperiului Roman de viitor).

– Din moment ce  a trăit înaintea apariţiei Imperiului Roman, el trebuie asociat cu „împăratul nr.5” (Apocalipsa 17:10: „Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit”).

Dintre toţi regii faimoşi ai lumii antice, cel mai celebru a fost Alexandru cel Mare (356-323 î.Hr.), cel care a creat un imperiu imens, cel mai mare din toată istoria omenirii. În mod sigur, Apocalipsa lui Ioan se referă la el, şi nu la faraonii din Exod, monarhii asirieni sau regii babilonieni şi persani (din mai multe motive, ca de exemplu faptul că regii babilonieni şi persani au fost, de obicei, credincioşi).

De ce este cel mai potrivit să-l identificăm pe Alexandru cel Mare ca fiind Antihristul din Biblie?

Alexandru cel Mare este Antihristul din Biblie
Alexandru cel Mare este Antihristul din Biblie

Din mai multe motive, printre care am aminti:
– el a fost cel mai faimos rege al antichităţii, despre care s-a scris cel mai mult.
– ascensiunea şi decăderea sa au fost descrise cel mai bine în profeţiile lui Daniel din Biblie (profeţii făcute cu circa 3 secole înainte!)
– el credea că este fiul lui Zeus, fiind un conducător foarte arogant.
– va duce o campanie de genocid împotriva credincioşilor care nu i se supun.

În concluzie, mulţi teologi îl văd pe Alexandru cel Mare drept Antihristul. E o coincidenţă faptul că Lady Gaga cântă despre un Alexandru, care, în contextul din videoclip, are legătură cu Lucifer (Satana / Antihristul)?

Alte semne sataniste din videoclipul „Alejandro”

După ce am văzut că Lady Gaga îl elogiază pe Antihrist în acest videoclip, să vedem ce alte semne satanice mai apar de-a lungul celor peste 8 minute de „sărbătoare satanistă”.

1) Crucea întoarsă de pe hainele de călugăriţă ale lui Lady Gaga. Crucea întoarsă este văzută în genere ca un simbol satanic, deoarece pare a nega martiriul lui Iisus.

Crucea intoarsa de pe hainele de calugarita a lui Lady Gaga
Crucea intoarsa de pe hainele de calugarita a lui Lady Gaga

2) Lady Gaga se transformă într-o fiinţă luciferică

Lady Gaga se transforma intr-o fiinta luciferica
Lady Gaga se transforma intr-o fiinta luciferica

După ce face amor cu Anticristul, Lady Gaga, în videoclip, experimentează un extaz, iar, după acesta, trupul ei se transformă (destul de macabru) într-o figură hidoasă care se dizolvă uşor în lumina…luciferică.

3) Lady Gaga are 3 coarne asemenea lui Baphomet

Interesant e faptul că într-o secvenţă, Lady Gaga apare cu 3 coarne, exact ca diavolul Baphomet. Acesta este unul dintre cei mai mari demoni din istoria teologică a lumii.

În loc de concluzii…

Ce vrea de fapt să ne sugereze acest ultim videoclip? Poate faptul că Antihristul se află pe punctul de a veni în vremurile noastre, împreună cu demonii (sau extratereştrii) săi? Poate că „Alejandro” vrea să introducă în subliminal ideea că femeile s-ar putea să le placă să facă dragoste cu aceste fiinţe. A nu se uita că, în trecut, nu doar în Biblie, ci şi în alte multe legende, întâlnim ideea că extratereştrii (sau demonii?) se împerecheau cu femeile pământene, rezultând o rasă mixtă, care a populat Pământul. Se apropie cumva acele vremuri din nou? Să fie oare Antihristul de natură extraterestră? Deja am făcut prea multe supoziţii, aşa că vă las pe voi să mergeţi cu imaginaţia mai departe…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO