Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie

PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Articole recente

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Joi, 29 Noi 2012

    Al Bielek, un militar din “Experimentul Philadelphia”, a făcut o călătorie în viitor, în anul 2749, unde ne vorbeşte despre incredibilii “Creatori de aripi”

Secretele lui Lovendal
 

Mulţi dintre voi aţi auzit de celebrul experiment Philadelphia (găsiţi mai multe despre el în acest articol: http://www.lovendal.ro/wp52/experimentul-philadelphia-sau-miraj-cel-mai-celebru-experiment-de-teleportare/). În 1943, o navă militară americană, în cadrul unui experiment militar secret, ar fi dispărut pentru o mică perioadă din timp, împreună cu echipajul său. Unii au spus că nava s-ar fi teleportat în spaţiu, alţii că ar fi realizat o călătorie în timp. Al Bielek, unul din militarii din 1943 prezenţi pe acea navă, declară că, în timpul acelui experiment, ar fi făcut o călătorie în timp din 1943 în 2137, pentru ca apoi să ajungă în anul 2749. După ce ar fi stat acolo 2 ani, Al Bielek ar fi fost trimis înapoi în timpurile noastre, până în anul 1983.

Bielek vorbeşte într-un amplu interviu despre călătoria sa din viitor din anul 2749. El spune că atunci Pământul va fi condus de aşa-zişii “Wingmakers”, adică “Creatorii de aripi”, o inteligenţă artificială super avansată. “Creatorii de aripi” sunt oameni modificaţi genetici, rezultaţi după 500 de ani de inginerie genetică. Ei sunt perfecţi, extrem de inteligenţi şi atractivi, fiind “stăpânii” călătoriilor în timp.

Problema principală, conform acestor oameni modificaţi genetici, ar fi aceea că ei ajuns, prin intremediul călătoriilor în timp, în anul 3000 şi au observat că toată viaţa de pe Pământ a dispărut. Ei nu-şi explică cum s-a întâmplat acest lucru, dar problema rezidă undeva din perioada anilor 2000-2025. Atunci, multe lucruri s-au întâmplat pe Pământ, printre care şi invazia extratereştrilor malefici carnivori (o fi vorba de reptilieni?).

Bielek ne mai descrie şi cum arată societatea anului 2749 pe Pământ: toate oraşele sunt zburătoare, fiind construite cu ajutorul tehnologiei anti-gravitaţiei, iar întreaga societate e condusă de computere.

Interesant, nu?

Orgoni Almeea

 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner