DARPA, agenţia guvernului american pentru cercetări avansate, doreşte să introducă în genomul uman al „47-lea cromozom”… Astfel, se va naşte o nouă specie umană artificială, controlată de Oculta Mondială!

3.753 vizualizari

cromozom artificialAţi văzut vreodată filmul SF „Gattaca” din 1997? În această producţie, societatea este structurată în jurul eugeniei, oamenii fiind creaţi prin bioinginerie pentru a deveni „specimene perfecte”. Cei concepuţi în mod natural, fără implicarea ingineriei genetice, sunt declaraţi ca fiind „handicapaţi”, neoferindu-li-se decât locuri de muncă necalificate, în ciuda talentelor și aptitudinilor avute din naştere. Mai recent, în 2011, filmul „In Time” portretizează un viitor unde oamenii sunt programaţi genetic pentru a li se opri îmbătrânirea la vârsta de 25 de ani, putând astfel trăi pentru totdeauna, atât timp cât câștigă destule „credite de timp” pentru a rămâne în viață; cei săraci nu-şi pot permite un cost de trai artificial exorbitant.

Astfel de scenarii de coșmar impun restricții cu privire la dreptul natural la fiecărui om la viață, libertate și fericire. Din păcate, aceste scenarii pot deveni în curând realitate. DARPA (Defence Advanced Research Projects Agency), adică Agenţia pentru Proiecte Avansate în Apărare a SUA – reprezintă unul din organismele principale care se află sub influenţa malefică a Ocultei Mondiale. Tocmai aceasta îşi doreşte DARPA: prin manipularea genetică să creeze o nouă specie superioară de oameni. Astfel, pe site-ul sbir.com, ce aparţine de Agenţia federală de cercetare în inovaţie pentru micile afaceri, DARPA şi-a permis să aducă la cunoştinţa publicului o solicitare pentru un proiect în genetică denumit „Instrumente avansate pentru ingineria genetică a mamiferelor”. Oameni buni, aceştia nici măcar nu-şi mai ascund intenţiile! De fapt, acest proiect este dedicat bioingineriei de oameni şi nu de mamifere, în general. Iată câteva detalii ale proiectului:

Capacitatea de a furniza ADN străin în celulele mamiferelor este un instrument fundamental în dezvoltarea terapiilor avansate, vaccinurilor, precum și în diagnosticul celular, dar şi pentru cercetarea biologică și biomedicală… Dezvoltarea cu succes a tehnologiilor pentru introducerea rapidă a vectorilor ADN în celulele umane va permite abilitatea de a proiecta funcționalități mult mai complexe în celulele umane decât posibilităţile actuale.

Obiectivul declarat al proiectului este acela de a „îmbunătăți utilitatea Cromozomilor Artificiali Umani” (Human Artificial Chromosomes – HAC). Iată ce spune Wikipedia despre acest HAC:

Un cromozom artificial uman (HAC) este un microcromozom care poate acționa ca un nou cromozom într o populație de celule umane. Astfel, în loc de 46 de cromozomi, celula ar putea avea 47, acesta fiind foarte mic, aproximativ 6-10 megabaze în mărime, fiind capabil să introducă noi gene ale cercetătorilor.

Deci, DARPA și echipa sa de oameni de stiinţă asociaţi agenţiei, doresc să introducă un nou cromozom (al 47-lea) în genetica umană, ca o platformă pentru modificările biologice și „îmbunătățirile genetice” ce vor fi aduse ADN-ului nostru în viitor! Acesta e un moment delicat în istoria omenirii şi noi, cetăţenii, trebuie să ne opunem acestui „joc de-al lui Dumnezeu” pe care DARPA doreşte s-o facă. În delirul său, o elită tehnocrată dictatorială îşi propune să modifice omul actual şi s-o transforme mai mult într-o fiinţă artificială, care să poată fi perfect controlabilă asemenea unei păpuşi.