Chiar există o piramidă secretă lângă Mănăstirea Tismana!?? O informaţie ce pare de necrezut…


Dintr-o carte de spiritualitate apărută pe Internet, în care ni se vorbeşte despre mai multe puncte spirituale ce se găsesc pe teritoriul României, ni se prezintă, la un moment dat, o informaţie halucinantă (sau şocantă, dacă vreţi…), conform căreia în zona Gorjului ar exista două piramide ascunse: una fizică şi alta energetică.

Piramida fizică s-ar afla în apropiere de Mănăstirea Tismana, şi nu întâmplător mănăstirea a fost construită pe acel loc. Ca indiciu, se pare că în apropierea piramidei fizice de la Tismana se află o fântână. Dar, informaţia următoare ar fi extrem de importantă: se spune că atunci cum intri în piramida secretă de lângă Mănăstirea Tismana, pe peretele din dreapta s-ar găsi un mesaj scris ce va fi descifrat de nişte copii. Se mai spune că mesajul, scris în întregime cu litere chirilice, este de o importanţă extraordinară pentru omenire. Se pare că cel care a ştiut de existenţa piramidei secrete a fost Sfântul Nicodim de la Tismana (1320-1406), arhimandrit şi întemeietorul mănăstirii de la Tismana.

Informaţiile sunt destul de lacunare şi alte detalii nu prea există. O fi doar simple elucubraţii ale unor români ce emit asemenea ipoteze? Sau poate se găseşte şi un mic sâmbure de adevăr?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO