Fotografiile care demonstrează prezenţa a 2 sori: Soarele nostru şi…Nibiru?


doi soriAşadar, isteria Nibiru, planeta (sau steaua – nu se ştie exact) care ar ajunge prin sistemul nostru solar şi care ne-ar aduce sfârşitul lumii în 2012 a atins deja cote paroxistice. NASA neagă că ar exista Nibiru, ca şi ceilalţi astronomi, care susţin că această planetă/stea nu există decât în mintea oamenilor bolnavi de conspiraţii. Au existat diferite înregistrări video ale cerului, prin care unii susţin că Nibiru există şi se află în apropierea Soarelui (ca de exemplu acest articol, apărut de mai bine de două săptămâni https://www.lovendal.ro/wp52/fiti-cu-ochii-pe-nibiru/).

Între timp, căutând dovezi ale minciunii sau adevărului asupra existenţei sau nu a planetei Nibiru, am găsit următoarele două poze, realizate de cineva, care par să demonstreze că pe cer există doi sori în momentul de faţă. Imaginile respective nu reprezintă „sori-fantomă” (un binecunoscut fenomen astronomic) sau efectul de halou al fotografiei.

Imaginea originala
Imaginea originala
Imaginea având culorile inversate
Imaginea având culorile inversate
Imaginea avand contrastul marit
Imaginea avand contrastul marit

Se observă două obiecte pe cer: Soarele şi…Nibiru!? Cel de-al doilea obiect pare că are jumătate din dimensiunea Soarelui.

Să mai vedem o altă fotografie:

Imaginea originala
Imaginea originala
Imagine avand culorile inversate
Imagine avand culorile inversate
Imagine avand contrastul marit
Imagine avand contrastul marit
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock