Un general din Armata Americană confirmă: SUA deţine o tehnologie avansată care poate transporta un om dintr-un colţ în altul al Pământului în mai puţin de 1 oră!


Imagine: ft.com + prelucrare proprie

Generalul-locotenent în rezervă al Forțelor Aeriene din SUA, Steven L. Kwast, a susținut o conferință în noiembrie 2019, în care a semnalat faptul că, în viitor, principalul câmp de luptă va fi spațiul cosmic.

Conferința lui Kwast a inclus comentarii care sugerează posibilitatea ca Armata Statelor Unite și partenerii ei din industrie să fi dezvoltat deja tehnologii de generație viitoare, care au potențialul de a schimba drastic câmpul de bătălie aerospațial, precum şi civilizația umană pentru totdeauna.

În jurul minutului 12:00 din videoclipul YouTube, Kwast pare că a spus ceva ce nu trebuia să facă, şi anume faptul că SUA deține în prezent tehnologii revoluționare, care ar putea face ca capacitățile aerospațiale actuale să fie depășite:

„Tehnologia este astăzi pe băncile inginerești. Dar majoritatea americanilor și majoritatea membrilor Congresului nu au avut timp să privească cu adevărat profund ceea ce se întâmplă aici. Dar, am avut de 33 de ani privilegiul de a studia și de a mă împrieteni cu acești oameni de știință. Această tehnologie poate fi construită astăzi, pentru a trimite o ființă umană oriunde pe planeta noastră în mai puțin de o oră.”

Să fie asta recunoaşterea faptului că americanii deţin o tehnologie atât de avansată, încât poţi trimite un om de pe un colţ al Pământului în alt colţ, în mai puţin de 1 oră? Cum distanţa cea mai mare dintr-o parte în alta a Terrei este de circa 40.000 de kilometri, asta înseamnă că SUA deţine o aeronavă capabilă să prindă incredibila viteză de 40.000 de km/h?

Sursa: videoclipul YouTube