Islamul este banat oficial în Angola! Moscheile vor fi închise şi distruse! Experiment secret al Ocultei Mondiale?

3.279 vizualizari

islam banatPotrivit mai multor ziare, Angola (o ţară din sudul Africii) a devenit prima țară din lume care interzice islamul și musulmanii, luându-se deja primele măsuri de distrugere a moscheilor din țară, scrie site-ul onislam.net. „Procesul de legalizare a islamului nu a fost aprobat de către Ministerul Justiției și Drepturilor Omului, aşa că moscheile lor vor fi închise până la noi ordine,” a declarat Rosa Cruz e Silva, ministrul angolez al Culturii. Da Silva a mai spus că decizia a fost necesară pentru intensificarea eforturilor combatere a sectelor religioase, inclusiv a celor ilegale. Potrivit ministrului, acțiunea se înscrie în lupta guvernului angolez împotriva apariției de congregații ale căror culte sunt contrare obiceiurilor culturii angoleze.

La fel ca islamul, şi alte religii nelegalizate se vor confrunta cu închiderea locurilor lor de cult. „Toate sectele ce nu se află pe lista publicată de Ministerul Justiției și Drepturilor Omului au interzis în desfăşurarea de servicii religioase, astfel încât acestea trebuie să țină ușile închise pentru lăcaşele de cult”, a spus ministrul, ce a mai precizat că există peste o mie de cereri de legalizare.

Comentariile anti-islamice făcute de ministrul angolez nu au fost singurele în rândul oficialităţilor ţării. „Acesta este sfârșitul final al influenței islamice în ţara noastră”, a spus președintele angolez Jose Eduardo dos Santos. Pe de altă parte, guvernatorul provinciei Luanda, Bento Bento, a declarat la un post de radio local că „musulmanii radicali nu sunt bineveniţi în Angola și că guvernul angolez nu este pregătit pentru legalizarea moscheilor”.

P.S. Deşi nu-mi place religia islamică, totuşi nu am să fiu niciodată de acord cu interzicerea ei în vreo ţară a lumii. Părerea mea umilă e că Angola este un experiment al Ocultei Mondiale pentru a vedea reacţia publică la interzicerea unei religii importante cum este islamismul. Curând, o să vedeţi asemenea „banări” de religii în mai multe ţări ale lumii. De ce? Pentru că Oculta Mondială nu doreşte mai multe religii, ci doreşte distrugerea tuturor şi apariţia în final a unei singure religii mondiale, luciferianismul.