Cei mai bogaţi oameni ai lumii (Musk, Rothschild) au hotărât: monedele virtuale îşi vor pierde mult din valoare şi vor dispărea?


Luni, 17 mai 2021, inevitabilul s-a produs: moneda virtuală, Bitcoin, a scăzut la cel mai jos nivel din ultimele 3 luni, după ce investitorii au început să vândă criptomoneda, în urma aluziilor făcute zilele trecute de miliardarul Elon Musk, care a dat de înțeles că ia în calcul sau chiar a vândut deja o parte din stocurile sale de monedă virtuală. Bitcoin-ul a scăzut cu mai mult de 9%, până la 42.185 de dolari, cel mai jos nivel din 08-02-2021, în vreme de ether-ul, altă monedă virtuală, a scăzut cu 8%, până la 3.227 de dolari.

Zilele trecute, Elon Musk a anunțat că a sa companie, Tesla nu va accepta bitcoin ca metodă de plată, din cauza îngrijorărilor de mediu legate de energia necesară pentru a procesa astfel de tranzacții. Duminică, 16 mai 2021, el a sugerat că Tesla și-a vândut deja deținerile de bitcoin.

Sursa: reuters.com.

P.S. Aşa cum spuneam luni, 17 mai 2021, în acest articol (Mesajul criptic de pe Twitter al unui membru de vază al familiei Rothschild: “Următoarea criză vă va lovi în timp ce dormiţi!” Despre ce e vorba?), nu degeaba pe 22 aprilie 2021, Nathaniel C.J. Rothschild (unul din membrii de bază ai celei mai mari şi mai înstărite familii de pe Terra – Rothschild), trimitea un mesaj de genul: “Următoarea criză vă va lovi în timp ce dormiţi, şi vă veţi scula săraci (…) Cumpăraţi aur şi argint!!” Aşa cum bănuiam atunci, mesajul vrea să ne spună că se pregăteşte o resetare mondială economico-financiară peste noapte, în care monedele virtuale (gen Bitcoin) vor dispărea, principalele monede mondiale se vor devaloriza (euro, dolarul etc.), iar singura investiţie durabilă va fi cea în metale preţioase (gen aurul şi argintul).

Aşadar, se pare că cei mai bogaţi oameni ai lumii (Musk, Rothschild) au hotărât: monedele virtuale îşi vor pierde mult din valoare. De ce? Care e scopul lor? Vom vedea în viitorul apropiat…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO