Lady Gaga, sub semnul lui 666: ea recunoaşte că are vise sataniste şi Illuminati!


Când am fost primul din România care am vorbit despre simbolismul Illuminati şi satanist din melodiile lui Lady Gaga (începând cu acest articol din 2009 https://www.lovendal.ro/wp52/lady-gaga-papusa-illuminati-sau-cum-poti-controla-mintea-umana/) am fost privit cu multă circumspecţie. Fanii lui Lady Gaga au sărit la gâtul meu… unii m-au înjurat, alţii au spus că sunt nebun. Desigur, fanii înfocaţi ai lui Lady Gaga nu au dorit să privească dovezile prezentate nu numai în acel articol, ci şi în următoarele în care discutam despre faptul că Lady Gaga nu este altceva decât o păpuşă Illuminati. Sau dacă au privit aceste dovezi nu au dorit să le accepte, căci degeaba îi prezinţi unui om „orb” toate dovezile din lume, că el tot nu le vede. Asta înseamnă să devii ataşat orbeşte de cineva.

În videoclipul de mai jos (nu este creaţia mea, eu doar l-am tradus) sunt prezentate câteva dovezi care-mi confirmă ideile din seria „Lady Gaga, păpuşa Illuminati”. Şi nu sunt doar nişte simple afirmaţii, ci chiar vorbele lui Lady Gaga. Cine crede că o să găsească vreodată vreo declaraţie (eventual legalizată la notar) a lui Lady Gaga în care aceasta să scrie negru pe alb că „Da, sunt păpuşă Illuminati”, înseamnă că este o persoană extrem de naivă (ca să n-o jignesc să-i spun că-i proastă). Dar iată ce declară Lady Gaga în revista „Rolling Stone” din iulie 2010 vorbind despre visele sale ciudate. Sunt cuvintele ei, nu ale mele: „O, Dumnezeule, e un ritual Illuminati!” De ce a adus aminte cântăreaţa de Illuminati (probabil că s-a scăpat fără să-şi dea seama) nu-i greu de ghicit. Dacă asociem cu simbolismul Illuminati promovat de Lady Gaga, vom avea o imagine de ansamblu.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock