Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Sărbătoarea Paştelui” = ouă şi iepuraşi satanici (partea 2)

333

blankVorbeam în articolul de acum 2 zile (https://www.lovendal.ro/wp52/sarbatoarea-pastelui-adorarea-zeitei-semiramis-si-nu-invierea-domnului-partea-1/) despre cum cuvintele de “Paşti” în limba română sau “Easter” în limba engleză nu aduc aminte de sărbătoarea Învierii Domnului, ci de zeiţa Semiramis din Babilon, soţia regelui satanic Nimrod. Astăzi, vom vorbi despre alte două lucruri care au legătură cu aceeaşi zeiţă: despre iepurele şi despre ouăle de Paşti.

Iepurele de Paşti

Iepurele este un binecunoscut simbol al fertilităţii. În diferite părţi ale lumii, religiile care s-au dezvoltat din Babilon asociază iepurele cu ciclul, atât uman, cât şi lunar (Egiptul, China etc.). Dar, aşa cum am spus în articolul precedent, al cărui link îl găsiţi mai sus, zeiţa Semiramis (Easter) este asociată cu Luna. Cu alte cuvinte, iepurele de Paşti este simbolul zeiţei Semiramis. Ritualurile anuale de fertilitate ale primăverii sunt asociate cu adorarea zeiţei Semiramis şi a lui Tammuz, fiica zeiţei şi reîncarnarea fostului soţ al acesteia, Nimrod.

Ouăle de Paşti

Cei mai mulţi dintre oameni care au plăcerea de a colora ouăle de Paşti, în onoarea sărbătorii Învierii Domnului, habar n-au de adevărata origine al acestor tradiţii. Ouăle de Paşti au devenit parte din cultura noastră tradiţională, dar ştiţi de unde provin ele?

De fapt, adevărul este următorul: oul a fost un simbol sacru în rândul babilonienilor. Ei credeau într-o legendă conform căreia un ou gigantic ar fi căzut din ceruri în fluviul Eufrat. Din acest ou, zeiţa Easter/Semiramis a fost clocită. Aşa că oul a devenit simbolul zeiţei Easter.

Ideea oului mistic s-a răspândit din Babilon şi în alte părţi ale lumii. În Roma, oul mistic precedau procesiunile în onoarea mamei-zeiţe a romanilor; acest ou făcea parte din ceremoniile sacre ale misterelor lui Bachus. Druizii foloseau oul ca simbolul lor cel sacru. În nordul Europei, China şi Japonia, ouăle erau colorate pentru festivalurile lor.

Oul era, de asemenea, şi simbolul fertilităţii. Semiramis (Easter) era şi ea zeiţa fertilităţii. Astfel, oul de Paşti este simbolul zeiţei păgâne Easter.

Concluzii

Ţinând cont de cele prezentate în acest articol, ca şi în articolul precedent, putem trage următoarele concluzii:

“Easter” (“Paşti” în limba engleză) este doar numele unei femei care a înşelat lumea şi a cărei religie a cauzat suferinţă şi mizerie. Ea a fost clar o duşmancă a creştinismului de mai târziu, iar fiul ei, Tammuz, a fost un antihrist, un fals mesia, ce a înşelat milioane de oameni. Dacă sunteţi creştin(ă), nu e greu de identificat înşelătoria şi confuzia pe care Satana a orchestrat-o cu succes. De exemplu, utilizarea iepuraşului de către americani în ziua de Paşti sau ciocnirea ouălelor de către români tot în aceeaşi zi de Paşti…toate au devenit tradiţii ce par minunate, dar care îşi au originile în lucrurile amintite mai sus. Aceste simboluri seducătoare, inspirate din religii păgâne, au fost încorporate în vieţile oamenilor obişnuiţi, continuând să ascundă cuvântul lui Dumnezeu.

Minunata sărbătoare a Învierii lui Iisus a fost întunecată de tradiţii păgâne, ca iepurii sau ouăle vopsite. Atenţia noastră s-a mutat de la adevărul spiritual al Învierii către materialism (“produse de Paşti” ce au un simbolism necreştin). Magazinele vând produse ce n-au nicio legătură cu moartea şi învierea lui Iisus Hristos. Creştinii, în mod naiv, folosesc fără să ştie simboluri şi practici satanice. Râde oare diavolul de noi?

Orgoni Crystal