Canabisul poate vindeca ebola! Crucea Roşie e acuzată că a răspândit intenţionat ebola în Africa!

2.879 vizualizari

cannabis ebolaPotrivit Dr. David B. Allen, un chirurg pensionar, oamenii ar putea fi capabili de a se proteja de virusul ebola, prin consumul de canabis. Cum se realizează acest lucru? Canabinoizii conţinuţi în canabis pot fi unul dintre cele mai bune tratamente de combatere a bolilor. Organismul însuşi produce compuşi numiţi endocanabinoizi, care joacă un rol în multe procese din organism şi care ajuta la crearea unui mediu sănătos. Acest fapt a condus la concluzia că aceşti canabinoizi din canabis pot oferi o protecție suficientă împotriva infecțiilor virale.

Potrivit Dr. David B Allen, există dovezi științifice că unul din canabinoizi, cannabidiol (CBD), poate oferi un control al sistemului imunitar și protecție împotriva infecțiilor virale. Canabisul a fost deja recunoscut inhibă ciuperci și bacterii și poate fi considerat a reprezenta o nouă clasă de antimicrobieni datorită mecanismului de acțiune diferit faţă de alte substanțe antimicrobiene.

Cum funcţionează virusul de ebola?

Ebola este o moleculă de ARN complexă, care împiedică celulele organismului a se multiplica. Această replicare poate implica mai multe mutaţii în codul ARN-ului, făcând aproape imposibil a se crea un vaccin eficient. Există însă mai multe patente care atestă aceşti canabinoizi au activitate antivirală semnificativă.

Virusul ebola provoacă celulele organismului să producă proteine ​​care ascund virusul de sistemul imunitarpermiţând virusului de ARN să ascundă celula infectată. Cauza decesului se datorează răspunsului sistemului imunitar al organismului uman, ale cărui celule ucigaşe eliberează citokine, formând aşa numita „furtună de citokine”.  Un asemenea proces duce corpul uman într-o stare de şoc toxic și provoacă cheaguri mici de sânge mici, în toate arteriolele, formând coagularea intravasculară diseminată (CID).

Dar, din moment ce canabinoizii s-au dovedit a fi eficienţi în prevenirea şi tratarea șocului toxic, precum și a CID-ului, înseamnă că ei ar putea fi o soluție viabilă în cazul ebolei.

Crucea Roşie produce îmbolnăviri de ebola?

În ultima perioadă, ebola a devenit o sperietoare pentru toată lumea. Există teorii ale conspiraţiei care spun că ebola ar fi o armă biologică. Ce este interesant este faptul că există cetățeni chiar și din Africa de Vest care sugerează singurii care s-au îmbolnăvit au fost cei care au primit tratament. Un om pe nume Nana Kwame din Ghana, a declarat: Oamenii din lumea occidentală trebuie să știe ce se întâmplă aici, în Africa de Vest. Mint! . Crucea Roșie a adus boala în 4 ţări, iar ea este contractată doar de către cei care primesc tratamente şi injecţii de la Crucea Roșie. Acesta este motivul pentru care liberienii și nigerienii au început să alunge Crucea Roșie din țările lor”.