Un „profet” francez din 1987 prevesteşte că pe 28 septembrie 2015 extratereştrii vor ataca violent şi vor prelua controlul asupra tuturor calculatoarelor lumii! De ce apar atâtea „conspiraţii”?

7.336 vizualizari

conspiratie 28 09 2015Mai ţineţi minte articolul acesta de acum peste 3 ani şi jumătate – Incredibilul profet francez din anul 1980 ne avertizează că în 2012 umanitatea va dispărea – în care vorbeam despre un aşa-zis „profet” francez care prezicea sfârşitul umanităţii în 2012? Iar interviul ar fi fost luat în 1980. Însă, mulţi au fost de acord că totul a fost o farsă şi că interviul nu a avut loc în urmă cu 35 de ani, ci în anii trecuţi.

Am primit ieri un email de la o cititoare care îmi trimite un link către un videoclip în care apare acelaşi „profet” francez, pretinzându-se de data aceasta că interviul ar fi fost luat în 1987. În el, vorbeşte despre un mare dezastru care ar avea loc pe 28 septembrie 2015 (ştiţi voi, în perioada aceea „fatidică” cuprinsă între 23 şi 28 septembrie 2015). Cel mai probabil că este din nou o farsă, însă haideţi să vedem traducerea videoclipului:

* Când mă uit în trecut, mi-am dat seama că ceea ce am profeţit s-a sprijinit de propriile experienţe, pe ceea ce am cunoscut înainte, pe istoria lumii, pe cea a umanităţii.

* Da, am avut şi predicţii despre mine, iar unele dintre ele nu aş fi vrut să le am. Am avut un prieten care avea abilităţi asemănătoare mie. Iar într-o zi mi-a spus: „Ştiu când voi muri”. Prima dată m-am gândit că e amuzant, până când am avut aceeaşi viziune şi despre mine. Nu pot să spun foarte precis, dar ştiu că la sfârşitul lui 2012 timpul meu va veni. Asta e viaţa. Unii ar prefera să nu ştie când le va fi sfârşitul. Abilităţile mele mi-au permis să ştiu acest lucru, dar lucrul acesta nu mă sperie. Mai e timp.

* Aşadar, în anii 90, blocul sovietic se va prăbuşi. Acesta se va despărţi în câteva ţări, iar unele dintre ele se vor integra în Europa.

* Un alt element major pe care îl văd este legat de alimente. Vom vedea în anii 90 o criză majoră de sănătate a bovinelor; nu vor fi afectate doar vacile, ci va fi pusă în pericol şi viaţa umană.

* Prevăd şi văd foarte bine un dezastru nuclear în URSS. Am făcut un film şi am trimis scrisori care au rămas fără răspuns. Unii spun că aş fi excentric, dar, când vrei să salvezi oameni de la pericol, şi nimeni nu te aude, nici guvernele şi nici organizaţiile, e descurajator.

(P.S. Aici o mică nelămurire. Despre ce dezastru nuclear vorbeşte „profetul” francez? Despre cel de la Cernobîl din 1986? Păi, dacă interviul a avut loc în 1987, asta nu mai e „profeţie”).

* Foarte rar am greşit în predicţiile mele. Poate am făcut unele greşeli şi poate încă mai fac, dar totul depinde de cât de intensă este viziunea. Cu cât aceasta este mai intensă, cu atât probabilitatea ei este mai mare.

* Evenimentul de care am vorbit, cel legate de entităţile extraterestre, pe care îl văd la sfârşitul lui 2012, nu va fi o invazie, nu va fi ceva apocaliptic. Va fi mai mult ca o instalare; ei se vor stabili aici. Aceasta este prima etapă. Ei se vor stabili în sistemul vieţilor noastre, asemenea unui virus în interiorul unui organism viu. Va fi o perioadă de incubaţie înainte de ofensivă. E vorba de 2 sau 3 ani, iar în 2015 ei ne vor ataca. Va fi ceva violent, iar noi nu vom avea nicio şansă. De ce? Pentru că ei vor prelua controlul a ceva ce va fi prezent în toate casele din Franţa: calculatorul.

* Să vă explic: calculatoarele vor fi mult mai puternice şi vor fi în viaţa noastră de zi cu zi. Din anii 90 până în anii 2000 veţi vedea că aceste calculatoare vor fi complet diferite faţă de cum le ştim astăzi. Vom fi capabili să trimitem scrisori prin intermediul calculatoarelor şi chiar fotografii, asemănător cu modul în care trimitem o telegramă în Minitelul de astăzi. La începutul anilor 2000, folosirea computerelor în casele noastre va fi aşa de mare încât vom depinde de ele; aceste maşini ne vor organiza viaţa de zi cu zi. Acesta va fi punctul nostru slab.

* În 2015, atacul extraterestru (şi vorbesc aici de un atac violent) va începe luând controlul asupra calculatoarelor noastre. Nu vom avea nicio şansă; vom deveni sclavii lor.

* Extratereştrii vor lua controlul asupra calculatoarelor noastre undeva între septembrie 2015 şi decembrie 2015. Dar, în cadrul aceleiaşi viziuni, văd, de asemenea, că acelaşi atac va avea loc în timpul unei eclipse de Lună. Şi singura eclipsă lunară care va avea loc în cadrul acestei perioade este cea din 28 septembrie. Aşadar, 28 septembrie 2015 va fi data, poate nu data apocalipsei, dar cu siguranţă că va fi un moment important pentru întreaga umanitate.

P.S. Părerea mea e aceea că videoclipul e un „fake”. Adică, a fost filmat nu în 1987, ci probabil în urmă cu câteva luni, atunci când se cunoştea despre isteria 23-28 septembrie 2015. Acum stau şi mă întreb motivul: doar pentru a-şi bate joc de cei care cred în teoria conspiraţiei sau există o conspiraţie întreagă pentru a ascunde alte evenimente mai importante? Dar, despre ele, într-un articol viitor!