Stema Rusiei conţine vulturul bicefal, adică pasărea Phoenix, vechi simbol francmasonic şi ocultist! Dovada că şi Rusia e aservită Ocultei Mondiale?

9.702 vizualizari

stema RusieiÎntrucât am auzit multe aberaţii şi zvonuri pe diverse site-uri şi forumuri că aş fi „antiamerican” şi „filorus”, vreau să vă spun că această idee este cât se poate de ridicolă. Eu sunt împotriva Ocultei Mondiale, în general, împotriva francmasoneriei, Illuminati şi satanismului, indiferent în ce ţară a lumii provin. Dar, se face că în SUA această Ocultă Mondială are cea mai mare influenţă dintre toate statele lumii, iar eu nu-i critic de fapt pe americani, ci agenţiile guvernamentale din Statele Unite care sunt conduse din umbră de forţele oculte. Şi, dovezi există, slavă Domnului… s-au scris zeci de cărţi pe această temă şi cine e doar răuvoitor sau lipsit de inteligenţă nu poate sau nu vrea să accepte faptele clare descrise în acele cărţi.

Dar, să revenim la subiectul din acest articol. Astăzi, am să mă leg de stema Rusiei, lucru care îmi arată că şi această ţară se află oarecum sub influenţa ocultă (oricum, influenţa e ceva mai slabă decât cea din SUA). Care este stema Rusiei? Citez un articol în limba română de pe Wikipedia:

Stema Federației Ruse își are originea în cea a Imperiului Rus, și a fost adoptată după prăbușirea Uniunii Sovietice din 1991. Această stemă are elemente care se regăsesc pe vremea domniei lui Ivan cel Mare (1462-1505). Cele mai importante două simboluri ale stemei – vulturul bicefal și Sfântul Gheorghe ucigând balaurul, sunt mai vechi decât domnia lui Petru cel Mare. În zilele noastre, descrierea oficială a călărețului de pe scutul central al stemei nu se referă la Sfântul Gheorghe, în principal pentru a sublinia caracterul secular al statului.

Vulturul bicefal a fost adoptat de Ivan cel Mare după ce prințesa bizantină Sofia Paleologu i-a devenit soție. Prințesa era nepoata ultimului împărat bizantin, Constantin al XI-lea Paleologul. Vulturul bicefal a fost simbolul bizantin al reunificării vestului și estului Imperiului Roman. După căderea Constantinopolului în 1453, Ivan cel Mare și urmașii săi au proclamat Cnezatul Moscovei ultimul bastion al adevăratei credințe și, prin urmare, urmașul Imperiului Roman. De aici și expresia „A treia Romă”, care desemna Moscova și, prin extensie, Rusia. Începând cu anul 1497, Rusia a fost proclamată egala Sfântului Imperiu Roman de Națiune Germană.

Dar, trebuie să ştiţi că vulturul bicefal este un binecunoscut simbol francmasonic, având clare origini satanice / luciferice! De fapt, vulturul bicefal reprezintă simbolul păsării Phoenix din vechiul Egipt, simbolul „Şcolii misterelor” din care îşi are originea francmasoneria. Interesant că vulturul bicefal a fost şi stema Statelor Unite, din 1776 până în 1841, când a fost schimbat cu un vultur normal. Cum Statele Unite au fost creaţia francmasonilor, era şi normal ca stema americană să conţină simboluri ale francmasoneriei. Citez din cartea lui Manly P.Hall (poate cel mai cunoscut francmason de gradul 33) intitulată „Pasărea Phoenix, o recenzie ilustrată a ocultismului şi filozofiei”:

Se spune că pasărea Phoenix trăieşte 500 de ani, iar la moartea sa, un nou trup de Phoenix apare. Datorită simbolismului său, pasărea Phoenix e văzută în mod general ca reprezentând imortalitatea şi învierea. Pasărea Phoenix este unul din semnele ordinelor secrete ale vechii lumi şi ale celor iniţiaţi în aceste ordine. Şi asta pentru că cei acceptaţi în temple trebuiau să fie născuţi de două ori sau renăscuţi. Înţelepciunea oferea o nouă viaţă, iar cei care devin înţelepţi se nasc din nou.

Francmasonii, ca şi alţi ocultişti, se refereau la cei iniţiaţi ca fiind „născuţi din nou”. O feministă radicală, Barbara Walker (nu uitaţi că Oculta Mondială promovează ideea feminismului!) în cartea sa ocultă „Acum sunt zorii” scria următoarele:

Egiptenii credeau că pasărea Phoenix era reprezentarea zeului care coboară din ceruri, sub forma unui luceafăr, la fel ca Lucifer, după distrugerea sa de foc şi renaştere.

Uau! Într-un singur cuvânt, avem concluzia că pasărea Phoenix este simbolul lui Lucifer! Ascultaţi acum ce spune un alt ocultist, William Schnoebelen, în cartea sa „Revizitarea uşii Satanei”:

Se spune despre Phoenix că este o pasăre divină a Egiptului. Această Phoenix se distruge singură în flăcări şi renaşte din cenuşă. Mulţi ocultişti cred că Phoenix este un simbol al lui Lucifer, care a fost pedepsit în flăcări şi care într-o zi se va ridica triumfător.

Şi iată că Rusia a adoptat ca stemă în anul 1991 un vechi simbol masonic / luciferic. Bine că stema României conţine doar un vultur normal şi nu unul bicefal, că intram şi aici la bănuială…

P.S. După ce am scris articolul, am observat lungimea celor două limbi ale celor două capete de vultur din stema Rusiei. Acestea sunt foarte lungi şi seamănă mai degrabă cu limbile unei reptile, decât cu cele ale vulturilor (ce nu depăşesc nivelul ciocului). Parcă ele îmi aduc aminte de extratereştrii reptilieni…