Ştiaţi că nişte gânduri perseverente ne pot îmbogăţi? Povestea mecanicului auto care a devenit mare proprietar de companie automobilistică…


„Gandurile” de bogatie materiala care „hoinaresc” prin lume se vor agrega, se vor concretiza „in jurul dumneavoastra”…, ele vor crea un „fagas”, iar norocul va va coplesi! Dar, veti intreba, cat timp imi va lua? Ei bine, totul depinde de intensitatea gandului dumneavoastra… Daca el este calm, focalizat, rabdator, pozitiv, succesul poate aparea in unul sau doi ani… cu conditia, bineinteles, de a da dovada de constanta, tenacitate, perseverenta, si nu de a „va gandi” doar din trei in trei seri!

Era odata pe langa Lyon un modest mecanic auto care vegeta in atelierul lui, dar care „se gandea” ca pana la urma va reusi cu siguranta „sa scoata capul”, sa-si faca o situatie conforma cu cunostintele lui practice despre automobile. Folosindu-si aspiratia profunda „de a reusi”, el se gandea clipa de clipa ca pana la urma va gasi o „modalitate”… Fara sa stie nimic despre „puterea gandului”, el facea exact tot ceea ce trebuia pentru a-si atinge scopul.

Iar intr-o buna zi, un turist american aflat in trecere s a oprit la el pentru o mica reparatie oarecare, poate un simplu cauciuc de schimbat. Turistul i-a spus ca masina lui „nu trage”, adaugand ca masina sa, desi noua, fusese examinata de mai multi mecanici auto care nu-i putusera gasi defectul. Mecanicul nostru, intrigat, i-a cerut turistului sa-i lase masina cateva ore. A doua zi, el l-a anuntat ca gasise problema; dovada a fost facuta prin testare imediata pe sosea, unde s-a vazut ca masina mergea la capacitate maxima!

Si mecanicul nostru a adaugat: „Ah! daca as avea bani sa demarez o afacere, as realiza o masina de un tip nou, care ar da randament!” Turistul a platit si a plecat, luand cu el cartea de vizita a mecanicului auto. Trei luni mai tarziu, acesta din urma primea o scrisoare de la clientul sau turist, care era un industrias de prim rang din domeniul marochinariei in Statele Unite. Acesta ii oferea capitalul necesar lansarii „afacerii” sale…

Astazi, fostul mecanic auto este proprietarul unei importante firme de automobile, care-i poarta numele!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO