Un raport supervizat de Oculta Mondială promovează doctrina satanistă a transumanismului, prin care oamenii devin roboţi nemuritori

6
949 vizualizari

National Intelligence Council (NIC) – Consiliul Naţional de Securitate – este o instituţie ce face parte din administraţia SUA şi care are ca rol oferirea de strategii şi viziuni pe termen scurt, mediu şi lung pentru serviciile de informaţii ale SUA. NIC a dat publicităţii un raport de previziune de 140 de pagini despre principalele tendinţe şi dezvoltări tehnologice pe care le aşteptăm în următorii 20 de ani. Raportul se numeşte “Tendinţe globale 2030: Lumi alternative” şi poate fi vizualizat AICI în format .pdf: Global Trends 2030: Alternative Worlds.

Printre multele predicţii NIC pentru următorii 20 de ani amintim: sfârşitul dominaţiei SUA (nimic surprinzător), creşterea puterii indivizilor împotriva statelor, o clasă de mijloc din ce în ce mai puternică, care va pune la grea încercare guvernele, scăderea resurselor de apă, hrană şi energie. Până aici nimic anormal…sunt predicţii de bun simţ. Cee ce surprinde însă în raport este viziunea asupra omului viitorului, care este modificat în mod semnificativ de tehnologii, ceea ce va naşte aşa zisa “eră transumană”. Mai precis, se vor folosi tehnologii avansate prin care oamenii vor deveni super-oameni, nu cu mult departe de modelul “Superman”. Prin implanturi şi chip-uri conectate în trupuri, NIC crede că soldaţii şi lucrătorii din viitor vor avea capacităţi fizice şi intelectuale extraordinare. Se va urmări, de asemenea, prelungirea cât mai mult a vieţii, eventual obţinerea nemuririi.

O să spuneţi: “Ce e greşit în asta? Sună tare bine viitorul!”; o să le readuc aminte că transumanismul este o filozofie de esenţă satanistă. În primul, trebuie precizat de la bun început că transumanismul este o mişcare culturală şi intelectuală care urmăreşte evitarea îmbătrânirii omului şi obţinerea nemuririi cu ajutorul tehnologiilor. De fapt, pericolul acestei filozofii constă în faptul că ea urmăreşte transformarea omului dintr-o fiinţă naturală într-una cât mai artificială, asemenea unui robot; omul va fi un fel de “Robocop” sau “Frankenstein”, o “fiinţă” poate chiar lipsită de conştiinţă.  Unul din susţinătorii cei mai acerbi ai transumanismului este Max More un filozof fără doar şi poate satanist, din moment ce el afirmă într-o lucrare a sa că “Diavolul este o forţă a binelui”.

Cu siguranţă că voi mai vorbi în alte articole despre transumanism şi despre imensul pericol pe care o are această filozofie în dezvoltarea umană. Şi se pare că Oculta Mondială îmbrăţişează cu multă ardoare această viziune. În definitiv, nu e dorinţa sataniştilor şi a forţelor oculte din lume de a crea o fiinţă perfectă, nemuritoare şi puternică, asemenea divinităţii?