Oficialii chinezi pledează pentru… „o nouă ordine mondială”, aşa cum îşi doreşte şi organizaţia Illuminati! Ce deduceţi de aici?

3.107 vizualizari

China noua ordine mondialaSe dă China de partea „noii ordini mondiale”? Cel puţin asta se desprinde din următoarea ştire de pe Yahoo News:

În timp ce politicienii americani se luptă pentru a redeschide agenţiile guvernamentale închise şi pentru a evita un dezastru potenţial în ceea ce priveşte datoriile lor, lumea ar trebui să se lupte cu „dezamericanizarea”, spune într-un comentariu recent agenţia de ştiri oficială a Chinei.

„Deoarece politicienii americani din ambele partide n-au reuşit să se înţeleagă în a aduce normalitatea spectrului politic din această ţară, poate că e un moment bun pentru ca lumea să ia în considerare construirea unei lumi de-americanizate”, spune agenţia de ştiri Xinhua. Într-o polemică de lungă durată împotriva hegemoniei americane începând cu cel de-al doilea război mondial, agenţia de ştiri a adăugat: „Asemenea zile alarmante, atunci când destinele altora se află în mâinile unei naţiuni ipocrite, trebuie să se termine. O nouă ordine mondială trebuie construită în loc, în care tuturor naţiunilor, mici sau mari, bogate sau sărace, trebuie să le fie respectate toate interesele”.

O nouă ordine mondială!? Asta îşi doreşte şi China? Păi „noua ordine mondială” este visată şi de alţi oficiali occidentali, ea este dorită şi de organizaţia malefică Illuminati! Este China afiliată deja noii ordini mondiale pe care vrea Illuminati să o instaleze în întreaga lume? Nu e exclus ca deja Oculta Mondială să domine conducerea Chinei. Arătam asta încă dintr-un articol din iunie 2011, intitulat „Grupul Bilderberg vrea integrarea Chinei, astfel încât peste câteva decenii elita globală ocultă va avea mulţi membri chinezi… ” În 2011, la întâlnirea Grupului Bilderberg au fost invitaţi doi delegaţi din China. E vorba de Huang Yiping, eminent profesor de economie la Universitatea Peking şi Fu Ying, vice-ministrul afacerilor externe al Chinei. E vorba de ceva neobişnuit, întrucât până în prezent Grupul Bilderberg a fost exclusiv o organizaţie nord-americană şi europeană. În 2009, China şi India au fost invitate oficial pentru a se alătura Comisiei Trilaterale. Aceasta arată clar că scopul elitei globale este acela de a nu înstrăina China din sistemul instituţiilor puterii globale, ci de a o integra în cadrul acestui sistem. Fiind previzibilă căderea hegemoniei americane, elita globală, reprezentată prin instituţii ca Grupul Bilderberg sau Comisia Trilaterală, doreşte crearea unui nou sistem de guvernare globală în care China va avea un rol foarte important.