Site de secrete, stiinta si metafizica

Avionul malaiezian dispărut misterios a fost dus din baza militară Diego Garcia (Oceanul Indian) în New Mexico (SUA), unde a fost distrus de o armă “termică” sau nucleară! Părea contaminat în întregime! Doar americanii şi chinezii ştiu de ce…

8 28

distrugere avionPe 19 martie 2014, Daily Mail scria despre prezenţa unui ciclon misterios care a apărut pe radarele meteorologice din New Mexico (SUA), în apropierea locului unde în 1945 armata americană făcea experimente cu bomba atomică. Citez din ştire şi apoi am să vă explic originea sa:

“Un nor misterios de furtun a fost surprins pe radarul meteorologic, acesta având originea în locul de testare din New Mexico folosit de armata americană. Conspiraţioniştii cred că acest nor, ce pare a proveni de nicăieri, s-ar fi putut forma ca urmare a exploziei unor arme, experimente care încă nu au fost făcute publice. Adâncind misterul, Agenţia Naţională de Meteorologie a Statelor Unite, prin birourile sale din Albuquerque şi El Paso au confirmat acest nor, dar spune că nu are idee de unde ar proveni.”

În mijlocul deşertului, nori de furtună nu se pot forma, aşa că e clar că norul acela are o origine artificială. Conform unor informaţii neconfirmate, norul ar fi provenit din distrugerea “Zborului 370” al avionului malaiezian dispărut, distrugere care a avut loc la Centrul de Testare a Armelor din New Mexico (vezi pagina sa oficială AICI). Cum a ajuns avionul malaiezian tocmai în New Mexico? El a fost transportat în mod secret din baza militară Diego Garcia (din Oceanul Indian) până în New Mexico (SUA). Conform unui articol publicat chiar pe 19 martie 2014 (Am aflat misterul “Zborului 370″ al avionului malaiezian dispărut! El a fost deturnat de Marina Americană la baza militară Diego Garcia din Oceanul Indian, având o încărcătură biologică suspectă!), arătam posibilitatea ca avionul malaiezian să fi fost capturat de Marina Americană şi dus ulterior în baza americană localizată în atolul Diego Garcia din Oceanul Indian. Asta după ce, la sfârşitul lui februarie 2014, acelaşi avion ar fi fost încărcat cu material de origine nucleară sau biologică, în Insulele Seychelles. În articolul de mai sus, mai arătam că, tot conform unor ştiri neconfirmate, în ultima perioadă au avut loc numai puţin de 4 zboruri către baza Diego Garcia a unor oameni de ştiinţă de top din China şi SUA, specialişti în domeniul bolilor.

Aşadar, dacă acest scenariu ar fi adevărat, avionul deturnat în baza Diego Garcia ar fi fost dus în New Mexico unde ar fi fost distrus, probabil, cu ajutorul unei arme termice (sau poate nucleare!?). Dacă în avion s-ar fi aflat material biologic periculos, atunci singura şansă de distrugere a materialului ar fi fost, într-adevăr, o armă termică (nu ştiu dacă termenul există în limba română; în engleză se spune “thermate weapon”, fiind vorba de o compoziţie pirotehnică incendiară, care generează o explozie scurtă de temperaturi extrem de înalte, într-o zonă limitată, pentru o scurtă perioadă de timp).

Se pare că guvernul american a pregătit din timp această operaţiune; pe 17 februarie 2014, aşa cum spuneam mai sus, în Insulele Seychelles, avionul malaiezian a fost încărcat cu material de origine nucleară sau biologică. Două zile mai târziu, pe 19 februarie 2014, guvernul SUA, prin Agenţia de Apărare de Reducere a Ameninţării (Defense Threat Reduction Agency – DTRA), publică un anunţ (vezi ştirea de pe thewestwire.com) pentru achiziţia a 1.200 de echipamente complete de protecţie personală împotriva contaminării radiologice. Iar aceste echipamente trebuie să ajungă în Baza Aeriană Kirtland, localizată în New Mexico.

Nu se ştie ce s-a întâmplat cu pasagerii Zborului 370, dar probabil că aceştia au fost fie ucişi, fie deţinuţi în mod secret în baza militară din Diego Garcia sau în altă parte. Totul în numele securităţii naţionale sau mondiale! Oricum n-ar fi exclus ca dispariţia misterioasă a avionului malaiezian să fi fost o operaţiune secretă, realizată de SUA şi China. Poate că într-o bună zi vom afla adevărul…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie