Zona 6 – „cea mai secretă bază americană din lume” (sic!) – a fost dezvăluită de mass-media oficială! „Zona 51” şi „Zona 52” au fost ignorate zeci de ani de aceeaşi mass-medie… Pe cine vor EI să prostească?

6.464 vizualizari

Zona 6Până în prezent, toată lumea conspiraţionistă ştia de „Zona 51” sau „Area 51”, cea mai celebră bază americană secretă, a cărei existenţă a fost negată decenii întregi de oficialialităţile americane, dar care, în faţa evidenţelor, ei au trebuit să recunoască realitatea ei.

În afară de „Zona 51”, mai există şi mai puţin cunoscuta „Zona 52”, care se spune că ar fi cea mai secretă bază din lume. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol – Cea mai secretă bază din lume “Area 52 / Zona 52” a fost fotografiată de un conspiraţionist! Este o bază extraterestră, a “îngerilor căzuţi”, veche de peste 20.000 de ani! – în care presupuneam că ar fi vorba, de fapt, de o bază extraterestră, a îngerilor căzuţi din Biblie.

Însă, uitaţi acum de Zonele 51 şi 52. O altă bază secretă din deşertul Nevada („Zona 6”) a fost recent dezvăluită. Situată pe platoul Yucca, baza, care este condusă de către Administrația Națională de Securitate Nucleară, a fost atât de secretă până în prezent, încât aproape nimeni nu știa că a existat, nici măcar experții din industria de apărare. Dar, ea a fost fotografiată de Google şi dată publicităţii.

Potrivit rapoartelor, facilitatea face parte din Nevada National Security si este utilizată de către diverse agenții guvernamentale pentru a testa avioane fără pilot și pentru a dezvolta tehnici de combatere a terorismului. Situată la doar 19 km de la Area 51, a fost inițial construită ca un teren de testare nucleară în anii 1950.

Potrivit analistului de imagini Tim Brown, structura bazei sugerează că acesta a fost folosită pentru a testa aeronave pilotate de la distanță, cum ar fi avioanele de recunoaştere Predator și Reaper. Constând dintr-o singură pistă și un complex de clădiri, baza a fost fotografiată recent de Google Earth, care utilizează imaginile din satelit pentru a construi o hartă completă a suprafeței planetei.

Sursa: news.com.au

P.S. Dacă această ştire a apărut în mass-media oficială şi zona respectivă a fost fotografiată de Google Earth, e clar că ea nu constituia un obiectiv strategic pentru americani. Dacă ar fi fost aşa, nu ar mai fi apărut nimic, staţi liniştiţi. De ce „Area 51”, despre care conspiraţioniştii au scris de atâta timp, abia a fost recunoscută într-un târziu, după atâţia zeci de ani? Pentru că nu s-a dorit deconspirarea ei, însă, în faţa evidenţelor zdrobitoare, au fost nevoiţi să recunoască. Aşa că această ştire nu e altceva decât o perdea de fum pentru creduli.