Site de secrete, stiinta si metafizica

Zilele naţionale ale Franţei (14 iulie) şi SUA (4 iulie) sunt de fapt, închinate, în secret, stelei Sirius! Astfel, Illuminati venerează extratereştrii-dragoni de pe Sirius care au venit în trecut pe Terra!

3 24

4-iulie-14-iulieÎn fiecare an, pe 14 iulie, Franţa îşi sărbătoreşte ziua naţională, aniversând “căderea Bastiliei”. Dar, într-un articol publicat acum 5 ani (Mitul căderii Bastiliei: ce sărbătoresc de fapt la 14 iulie francezii?), arătam că acest eveniment istoric a fost mai mult un mit. De ce? Pentru că, aşa cum spuneam în articol, când a izbucnit Revoluţia Franceză, închisoarea Bastilia fusese de ceva timp dezafectată, aici fiind închişi câţiva polemişti sau tineri snobi insolenţi. În Bastilia nu se aflau decât şapte persoane de origine nobilă, printre care un idiot şi patru escroci… În plus, în Bastilia, contrar legendelor, nu se torturau oameni care luptau împotriva regalităţii. La urmă, concluzionam: “Cam ăsta e adevărul despre Bastilia. Nu numai că pe 14 iulie 1789, ceea ce se aniversează astăzi, n-a căzut nimic (închisoarea fiind lăsată aproape în părăsire, în ea neaflându-se decât vreo 4 vagabonzi şi 3 oameni), dar celebra Bastilie nu era deloc crudă în trecut cum s-a zvonit atâta timp. Atunci, cui servesc mistificările?”

Atunci, ce se sărbătoreşte la 14 iulie? Înainte de a discuta ipoteza acestui articol, trebuie să mergem la un alt articol scris de către mine, în 2010: Revoluţia franceză din 1789, opera organizaţiei francmasonice Illuminati şi nu a poporului francez (partea 1). După cum spune şi titlul articolului, revoluţia franceză din 1789 a fost regizată din umbră de către forţele francmasoneriei. Eu am bănuială că marile cunoştinţe oculte ale lumii au fost asimilate de către francmasonerie la mijlocul secolului al XVIII-lea, şi astfel că la sfârşitul acestui secol apar o serie de evenimente istorice cruciale pentru omenire: înfiinţarea Statelor Unite ale Americii (1776), înfiinţarea organizaţiei Illuminati (1776) şi revoluţia franceză din 1789. Dar, despre ce cunoştinţe oculte este vorba? Cele privind istoria secretă a lumii şi a omenirii, care, au fost ascunse de Biserica Catolică de-a lungul timpului. Ele au fost aflate de iezuiţi (un curent în cadrul Bisericii Catolice), iar aceştia după ce au fost interzişi şi alungaţi din structurile de putere ale Vaticanului, şi-au format propriile structuri oculte de putere, cum este organizaţia Illuminati, aşa cum arătam într-un articol de pe 21 iulie 2013 (Cel mai mare secret Illuminati: această organizaţie a fost creată de iezuiţii din Biserica Catolică, pentru a domina lumea!)

Ziua naţională a Statelor Unite, 4 iulie, sărbătoreşte Declaraţia de independenţă, eveniment care a avut loc pe 4 iulie 1776, fiind tot opera francmasoneriei. Oare nu v-aţi întrebat vreodată de ce aniversează francmasonii două zile naţionale (4 iulie – SUA şi 14 iulie – Franţa) în prima jumătate a lunii iulie? Credeţi că total întâmplător? Nu! Într-un articol extrem de recent de pe site-ul Almeea.com, Atentie! Suntem in perioada in care energia stelei Sirius ne afecteaza puternic! Sa o folosim pentru purificare!, ni se spune că în prima jumătate a lunii iulie ne aflăm sub influenţa stelei Sirius, perioada aceasta mai fiind denumită şi “zilele câinelui”. Citez din articol:

Sirius este prima stea vizibilă chiar înainte de răsăritul Soarelui, în jurul datei de 4 iulie, iar această perioadă durează aproximativ 20 de zile. Acest lucru reprezintă un eveniment astronomic şi astrologic: conjuncţia Soare-Sirius.

Aşadar, sărbătorile naţionale francmasonice de 4 iulie şi 14 iulie ar putea avea legătură cu celebrarea stelei Sirius. De ce? De ce-ar vrea francmasonii să facă acest lucru? Poate că iezuiţii (transformaţi în Illuminati) au aflat din Biblioteca secretă a Vaticanului că noi am fost vizitaţi în trecut de extratereştrii de pe steaua Sirius, care au avut loc un rol important în crearea şi dezvoltarea omenirii. Acest lucru l-am expus în cadrul acestui articol din septembrie 2013: Un alt mare secret al omenirii: Illuminati venerează steaua Sirius, pentru că de acolo provin “extratereştrii-dragoni” ce au vizitat Pământul în vechime! Citez din articol:

Pe de altă parte, vechii egipteni adorau steaua Sirius şi şi-au construit întreaga astronomie în jurul acestei stele. Şi aici intervine o chestie extrem de interesantă: secta Illuminati, precum se ştie, şi-a împrumutat o parte din ritualuri de la vechii egipteni. Iar multe din simbolurile Illuminati au legătură cu strălucirea stelei Sirius.

Un cercetător elvețian, care a studiat diverse mituri, legende și basme despre dragoni din Europa, Asia, Africa și America, au ajuns la concluzia că strămoșii noștri chiar i-au întâlnit pe dragoni, între anii 2.500-4.000 î.Hr., ei provenind de pe Sirius! Am putea astfel presupune că extratereştrii Anunnaki ar fi de fapt dragonii din legendele vechi şi aceştia ar proveni de pe planeta Nibiru ce orbita odată în jurul lui Sirius C? De asta secta Illuminati venerează steaua Sirius, pentru dragonii Anunnaki din Nibiru? De asta în marile blazoane regale ale lumii întâlnim dragoni, care sunt de fapt extratereştrii Anunnaki de pe Sirius? Iată câteva enigme ale lumii care, încet-încet-ar putea fi dezlegate…

Acum începem să înţelegem mai bine istoria secretă a omenirii, nu-i aşa?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie