Zeii Anunnaki s-au întors şi vizitează Pământul!? Un investigator OZN crede că un obiect misterios surprins de nava SOHO seamănă cu un zeu înaripat Anunnaki!


zeu Anunnaki OZNImaginile oferite de SOHO în faţa Soarelui creează iarăşi mari controverse în întreaga lume. Vă mai aduceţi aminte câte articole am scris despre imaginile bizare surprinse de SOHO? Ba un cub negru (https://www.lovendal.ro/wp52/satelitul-soho-surprinde-de-peste-un-an-de-zile-un-cub-negru-bizar-aflat-in-fata-soarelui-ce-naiba-o-fi/), ba un OZN ce ţinteşte alt OZN (https://www.lovendal.ro/wp52/observatorul-nasa-soho-a-surprins-in-spatiul-cosmic-cum-un-ozn-tinteste-cu-o-raza-laser-un-alt-ozn/), ba un înger (https://www.lovendal.ro/wp52/un-posibil-inger-gigantic-de-doua-ori-mai-mare-ca-pamantul-a-fost-fotografiat-de-nasa/), ba o navă uriaşă metalică (https://www.lovendal.ro/wp52/o-nava-uriasa-metalica-poate-de-origine-extraterestra-a-fost-fotografiata-de-soho-langa-soare/).

De data asta, e vorba de un videoclip postat pe YouTube, în care investigatorul OZN Bob Evans ne prezintă imaginea unui obiect ciudat surprins de SOHO lângă Soare… iar acesta nu ar fi altceva decât…vechiul zeu înaripat Annunaki. În interviu, Bob Evans spune următoarele: „Vă rog să comparaţi vechiul simbol sumerian sculptat şi care îl reprezintă pe zeul înaripat Anunnaki cu imaginea de mai sus al obiectului surprins de SOHO. În această imagine, puteţi vedea clar figura zeului în centru, cu o armură frumoasă şi cu o serie de aripi de păsări (…) Aripile au ataşate nişte mecanisme de aterizare şi nişte roţi. Aripile de păsări par atât de asemănătoare cu imaginea sculptată de sumerieni”.

zeu Anunnaki

P.S. Eu n-am înţeles… Bob Evans vrea să ne spună că obiectul surprins de SOHO seamănă cu un zeu Anunnaki sau cu o navă spaţială Anunnaki?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock